- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
DarkByte
addikt
válasz
#53246592 #47 üzenetére
Úgynézem a netes szerverek többsége 0.6.0-beta3 -mas. Lehet azzal kellene?
Egyébként nekem lehet nem lesz jó sajnos a vasárnap, mert el vagyok havazva a vizsgámmal rendesen. De majd még meglátom. Haver is jönne.
Kérdésünk az volna hogy Bog hogyan gondolta? Játszunk pár órát minden este és utánna elmentjük vagy hogyan?
Csak mert 1930-tól azért kicsit sokáig tart a játék
-
-
Bog
HÁZIGAZDA
válasz
#53246592 #17 üzenetére
Nem szeretem a szemaforokat "dragelni". Egyrészt rengeteg helyen felesleges, mert az sínösszetételeknél, hidaknál és felüljáróknál nem tudod letenni, másrészt azt sem akarom, hogy nagyon összetorlódjanak a vonatok, én az ütemes menetrend híve vagyok
A HUB pályaudvart, állomást én is csíptem, csak az idegesített, hogy ilyenkor kukorékolt a gép, hogy az oda szállító teherautók tavalyi nyeresége fosláda lett
Én az önkormányzatokat utálom, ledózerolsz egy kurva nagy hegyet, hogy legyen helyed az állomásnak, erre beugat, hogy nem engedélyezi. Kis paraszt, pedig ő is jobban tudna terjeszkedni...
-
Bog
HÁZIGAZDA
válasz
#53246592 #13 üzenetére
Kizárólag egy dolog miatt utálk sínt építeni, hogy egyenként kell lepakolni a szemaforokat. A hajó azért jól hoz a konyhára, ha ügyesen építed, én úgy szoktam, hogy minden kikötőhöz csatlok egy buszmegállót is, s egy járatot elviszek a legközelebbi városig, hogy onnan is jöjjenek átszállók, meg úgy gyorsabban nő a település lakossága.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kutya topik
- Dell notebook topic
- Direct One (műholdas és online TV)
- Háztartási gépek
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Windows 11
- Bestbuy játékok
- Xbox tulajok OFF topicja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest