- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen GPS-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bog
HÁZIGAZDA
Nem, a Helis cuccok közül csak a heliport volt a Deluxe-ban, a többi helis izé az nem. A csatornákat is asszem csak az OpenTTD tartalmazza, a hosszított vonatokat, meg a több mozdonyt is (ezen mindenki ki is borulok, hogy rányomok 3 vonatot egy 20 kocsis szerelvény elejére, hogy haladjon is, de akármelyik szenved breakdownt, megáll az egész szerelvény), meg a lejtőn építkezés is OpenTTD fejlesztés, meg a magas hidak, meg az international airport, meg az extra kiterjedésű állomások.
-
Gorombilla
tag
Köszi! A játékot félretettem még annó egy cd-n, mert úgy a szívemhez nőtt, csak a Diablók miatt elkopott
, de most megtaláltam, és még a cd sem volt crc-s, pedig nem mostanában hagytam abba. kb 96-ban..12 éve, te jó isten.
Pár éve ugyan újra elővettem, csak volt valami baja az xp-n és akkor lemondtam róla, de megtartottam. Most pedig kiderült, hogy van hozzá peccs, és azt letöltöttem. Mióta ezt megtettem idáig játszottam.
Lehet, hogy az emlékezetem csak, de régen azért nem volt annyi opció benne, mint ami most van, ez a továbbfejlesztők munkája? Én pl. maglevre tök nem emlékszem, de marha jó, hogy van benne. (igaz még nem láttam élőben) Meg a külön helipad sem rémlik, de aztán lehet, hogy már csak elfelejtettem ezeket. Na majd most felfrissítem az emlékeket.
Köszi mindenkinek a segített, jó játékot mindenkinek!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- VR topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- Milyen házat vegyek?
- Stellar Blade
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Aorus Elite RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest