- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Netfone
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tök mindegy mit piszkál, én pl alapból rühellem, ha valaki beront ekézni egy topicba.
Akármi lehet, Samsung, HTC, Blackberry. nem szeretem az uszító stílust. Eszik az ember elég kefét az életben, hogy fél napon át a f.szságokat olvassa.. Persze, át lehet ugrani, DE MINDENNAP???
Utálatos dolog az indulatos szemetet olvasni, mégis kell.. Lassan mindennap. És néha tényleg elhiszem, mikor azt írják régen más volt a PH, és felhígult... Az ilyen ökörködéseknek nincs értelme..
Még egy újonc biztos nagy elánnal olvassa, de amikor már egy csomó PH-stól, ezt kell olvasni minden egyes alkalommal, már elveszti a "varázsát"...
Kicsit vagy színezni kéne, vagy abbahagyni, mert tudom már mindenki véleményét, oda-vissza...
Vagy csináljunk egy dühöngőt, ahol mindenki elmondja a szarfoskínai búját-bánatát... Jobb ötletem nincs. És ezt lassan fel lehetne tényleg vetni valahol...
Rám lehet sütni , hogy nagy kínai fan vagyok, de ez sem igaz így, mert ár-értéket nézek, és pl rühellem azokat a nevesincs gyártókat, akik nem azok, akiket ti ekéztek
Pont. Nekem már teli a tököm ezzel... Sokéves PH! tagok értelmetlen gügyögése lassan a mobilareéna egyes topicjai... Pont az ilyen oda-vissza szarrágás miatt, nagy megmondásokkal, hogy azé' szar a szájomi, mert... Azééé' nem szar....
Nézzünk már kicsit magunkba, kinek kell ez a szájkarate, igényetek, igényünk? De őszintén?
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- Gurulunk, WAZE?!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Futás, futópályák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- PR-Telecom
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- További aktív témák...
- Dell Precision 5540 / i7-9750h / 16gb ram / 512gb SSD / Nvidia 4gb dedikált / Világitó Bill
- Lenovo IdeaPad Flex 5 - Érintőkijelző, ujjlenyomatolvasó, USB-C töltés, és ez még nem minden!
- Új, Gamer - ASRock Z690 PG Riptide + Intel I9 14900K + TeamGroup 2x16GB DDR4 3200MHz CL16
- GamerPC - RTX 3060,Ryzen7,SSD,32GB RAM
- Iphone 13 Pro 128 gb (fehér)
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Samsung S25 Ultra 256GB Csak kipróbált!! Jótállás: 2028.06.19.-ig
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest