- Kis telefon hatalmas teleppel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch Active 2 - láthatatlan gyűrű
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
fi:zi'k
nagyúr
Mert most ezzel mi volt a gondod? Blyan lekezelő stílusától biztos jobb.
Gondolom, ha a BB-re vagy a Passportra trollkodnak/flémelnek folyamatosan, azt te külön szereted?!
Pedig megfogadtam, hogy nem írok.
(#96) Duliee
Régen volt Evermen. Ő egyedül vitte a hátán ezt a dolgot. -
Tök mindegy mit piszkál, én pl alapból rühellem, ha valaki beront ekézni egy topicba.
Akármi lehet, Samsung, HTC, Blackberry. nem szeretem az uszító stílust. Eszik az ember elég kefét az életben, hogy fél napon át a f.szságokat olvassa.. Persze, át lehet ugrani, DE MINDENNAP???
Utálatos dolog az indulatos szemetet olvasni, mégis kell.. Lassan mindennap. És néha tényleg elhiszem, mikor azt írják régen más volt a PH, és felhígult... Az ilyen ökörködéseknek nincs értelme..
Még egy újonc biztos nagy elánnal olvassa, de amikor már egy csomó PH-stól, ezt kell olvasni minden egyes alkalommal, már elveszti a "varázsát"...
Kicsit vagy színezni kéne, vagy abbahagyni, mert tudom már mindenki véleményét, oda-vissza...
Vagy csináljunk egy dühöngőt, ahol mindenki elmondja a szarfoskínai búját-bánatát... Jobb ötletem nincs. És ezt lassan fel lehetne tényleg vetni valahol...
Rám lehet sütni , hogy nagy kínai fan vagyok, de ez sem igaz így, mert ár-értéket nézek, és pl rühellem azokat a nevesincs gyártókat, akik nem azok, akiket ti ekéztek
Pont. Nekem már teli a tököm ezzel... Sokéves PH! tagok értelmetlen gügyögése lassan a mobilareéna egyes topicjai... Pont az ilyen oda-vissza szarrágás miatt, nagy megmondásokkal, hogy azé' szar a szájomi, mert... Azééé' nem szar....
Nézzünk már kicsit magunkba, kinek kell ez a szájkarate, igényetek, igényünk? De őszintén?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bluetooth hangszórók
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Az új vezér szerint már nincs a legjobb tíz chipgyártó között az Intel
- Projektor topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Házimozi belépő szinten
- Raspberry Pi
- Linux kezdőknek
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest