- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- A OnePlus Nord 5 sem sokkal marad le akkuméretben
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Akciófigyelő: Elindult az Ulefone nyári promóciója
- Android szakmai topik
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fritz Teufel
addikt
+1
A demó videón is látszik, hogy a kolléga ugyan egy kézzel kezeli, de benyílik neki az oldalsó menüsáv. Arról nem is beszélve, hogy közben végig azon imádkozik, hogy senki meg ne lökje a könyökét, mert akkor elejti. Jól látható, hogy a telefon fekszik a kezében, de biztonságosan átfogni már nem tudja. Nincs is ezzel semmi baj, ha ütésálló. Tőlem lehet az ilyen készülék 5,5"-os, de akkor biztosítsanak afelől, hogy nincs baj, ha elejtem. A környezetien sorra törnek ezek a batárok. Volt eset, hogy az első szériás Galaxy S5 egy hónapos korában kört szanaszét, mert az 187 magas gazdája elejtette, nem tudta rendesen megfogni és egy kézzel próbálta fogadni a váratlan hívást. Természetesen betonra esett...
Tehát, az volna az innováció, ha a gyártók nem szervizre rendezkednének be aljas módon, hanem megoldanák az, hogy ha már ilyen kezelhetetlen, legalább ütésálló lenne.Egyébként kíváncsi vagyok, hogy az ilyen vékony keretre hogyan húznak majd tokot. Ez ultra brutál törékenynek néz ki.
-
electro123
csendes tag
Igen ezt hülyeségnek tartom én is, hogy nincsenek normális "kisebb" kijelzős modellek nagy belsővel nagy választékban.
Tulajdonképpen megtehetnék, hogy kihozzák ezt is azt is nagy és kisebb méretben, nem értem mit vesztenek vele, gondolom a gyártósor felállítása drága dolog meg megtervezni de ha így állunk akkor jó pár kisebb telefont én pl nem árulnék és helyettük mehetne a "mini" kiadás persze olcsóbbért mert ugye az árszabással is sajnos komoly bajaik vannak a gyártóknak.
Én támogatnám az ötletet mert van pár barátom akinek ez lenne a vágya és megértem őket.
Én speciel megvagyok elégedve ezzel az 5.2 collal, át is érem épphogy és még kényelmes is úgy, hogy a tok is rajta van.
Tartalom fogyasztásra nekem ez a legmegfelelőbb méret amit még kényelmesen farmebe eltudok tenni.
Viszont nagyobb teló már szóba sem jöhetne, pl a note 3 - at már tabletnak érzem és kegyetlen kényelmetlen számomra.
A régi s3 - am meg túl kicsi volt pont a tartalom fogyasztás miatt, valahogy nem láttam át a weblapokat.
Úgy gondolom, hogy 5.2 collnál meg kéne állnia a méret növekedés tendenciájának.
Ami felette van az már legyen inkább tablet de gondolom ezzel főleg csak én vagyok így és a gyártók az eladási adatok miatt nem így gondolják. -
electro123
csendes tag
Az oké, de ez nem mindenkinek tetszik pl nekem sem.
Mondom én alul felül meghagynám a nagyobb kávát mert hát fogni kell a telót.
Elképzelni nem tudom azt, hogy a sonynál vékonyabb kávás mobillal vagánykodjak.
Lg g3 - at kipróbáltam hát többet nyúltam a kijelzőbe mint a kávához, szóval sajna nálam ez nagyon nem jó, de megértem akinek ez kell ls örülnék az innovációnak csak akkor nem tudom milyen mobilt vennék utána
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bestbuy játékok
- Autós topik
- Futás, futópályák
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- Amazon Fire TV stick/box
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- További aktív témák...
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával l
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB fekete, szép állapotban
- iPhone 15 Pro 128GB Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4355
- iPhone 11 Pro 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4354
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest