Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• electro123

csendes tag

válasz Graphics #98 üzenetére

Sajnos volt pár rossz minőségű darab ami úgy jött le a gyártósorrol ez mindenhol előfordul.
    Ráadásul sok hülye rosszúl is használta a vízben vagy inkább kinyílt a kis ajtócska és beázott.
    Volt akinek melegedett és volt akinek a ragasztó elengedett és volt akinek mindez egyszerre fordult elő :D
    Viszont ami nálam van az egyik problémát sem örökölte szerencsére.
    Több napot végig mókáztunk vele a Balatonon benne a vízben, víz alatt fotóztam vele már mait látni lehetett mert olyan nagyon azért nem a vízminőség miatt :D
    Egész nap vízben volt és mégsem lett baja.
    Érdekes nálam a melegedés sem okoz problémát mert max langyos.
    Egyszer volt, hogy olyan meleg volt kakucsringen 47 fokban a versenyautóban ülve, hogy ott kiírta, hogy kamera kikapcsol a hő miatt.
    Azóta ilyet nem csinált, vagy mert nem volt annyira meleg a helyzet vagy mert kijött egy frissítés ami orvosolta nem tudom de simán félórákat tudok 4k videózni (igaz megnézni semmin nem tudom mert 8 éves a pc - m :D :D )
    Mindenesetre szerintem ez egy nagyon jó telefon.

• electro123

csendes tag

válasz |AP| #90 üzenetére

Igen ezt hülyeségnek tartom én is, hogy nincsenek normális "kisebb" kijelzős modellek nagy belsővel nagy választékban.
    Tulajdonképpen megtehetnék, hogy kihozzák ezt is azt is nagy és kisebb méretben, nem értem mit vesztenek vele, gondolom a gyártósor felállítása drága dolog meg megtervezni de ha így állunk akkor jó pár kisebb telefont én pl nem árulnék és helyettük mehetne a "mini" kiadás persze olcsóbbért mert ugye az árszabással is sajnos komoly bajaik vannak a gyártóknak.
    Én támogatnám az ötletet mert van pár barátom akinek ez lenne a vágya és megértem őket.
    Én speciel megvagyok elégedve ezzel az 5.2 collal, át is érem épphogy és még kényelmes is úgy, hogy a tok is rajta van.
    Tartalom fogyasztásra nekem ez a legmegfelelőbb méret amit még kényelmesen farmebe eltudok tenni.
    Viszont nagyobb teló már szóba sem jöhetne, pl a note 3 - at már tabletnak érzem és kegyetlen kényelmetlen számomra.
    A régi s3 - am meg túl kicsi volt pont a tartalom fogyasztás miatt, valahogy nem láttam át a weblapokat.
    Úgy gondolom, hogy 5.2 collnál meg kéne állnia a méret növekedés tendenciájának.
    Ami felette van az már legyen inkább tablet de gondolom ezzel főleg csak én vagyok így és a gyártók az eladási adatok miatt nem így gondolják.

• electro123

csendes tag

válasz |AP| #87 üzenetére

Az oké, de ez nem mindenkinek tetszik pl nekem sem.
    Mondom én alul felül meghagynám a nagyobb kávát mert hát fogni kell a telót.
    Elképzelni nem tudom azt, hogy a sonynál vékonyabb kávás mobillal vagánykodjak.
    Lg g3 - at kipróbáltam hát többet nyúltam a kijelzőbe mint a kávához, szóval sajna nálam ez nagyon nem jó, de megértem akinek ez kell ls örülnék az innovációnak csak akkor nem tudom milyen mobilt vennék utána :D

• electro123

csendes tag

válasz gery2123 #20 üzenetére

Nekem speciel tetszik, hogy a Z2 - nek alul és felül nagyobb a kávája, ugyanis gépelésnél én nagyon frankón megtudom fogni vagy játéknál, netezésnél.
    Ez a sharp egy csoda de nem tudom, hogy z2 után mondjuk megtudnám e szokni, a hely hiányt, bár gondolom előbb utóbb sajna ilyen telók jönnek.
    Ettől eltekintve igazi medvedisznó emberül néz ki, imádom.
    Ezek a japán kütyük a legszebbek mind közül.
    A csámcsung meg eldzsi elbújhat a bili műanyaggal.
    A htc is üt rendesen ha már kinézetről van szó.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés