- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Íme az új Android Auto!
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fókuszban a One UI 8 és a biztonság
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tidzsimon
őstag
válasz
electro123 #102 üzenetére
Balatonban jóhogy nem melekszik. 😁
-
|AP|
veterán
válasz
electro123 #95 üzenetére
amikor valamikor még az őskorban egy haverom megvette a Samsung Galaxy S-ét (I9000), akkor lehülyéztem, hogy hogy képes ekkora batár nagy féltéglával élni
Nem tudom meddig tart még ez a méretnövelés trend, de egyszer csak vége szakad. Addig a hozzám hasonlóak érzik elnyomottnak magukat
Eddig még az volt az egyik tipikus válasz, hogy vegyek akkor almát, de eléggé úgy néz ki, hogy ők is beadták a derekukat. Pedig egyszer már tudományosan megállapították, hogy emberi kézhez a legergonómikusabb a 4,3"-os kijelzőporterocka: "....mindenki megtalálja azt, aminél úgy érezheti, hogy rászabták. A kézméretek is különböznek, ráadásul valaki 1, valaki meg 2 kézzel szeret ilyen felületeket használni. Aki 4 col körül nézelődik az is talál használhatót, úgy mint 5,2 felett is" Hát pont ezen sírom már évek óta tele a fórumot, hogy nem így van
Aki 4-4,3" körül keres erős hardvert az nem válogathat (méregdrága Z1 compact, MI2S, Droid Mini... asszem mindent felsoroltam) -
törölt tag
válasz
electro123 #95 üzenetére
Átfedések mindig lesznek méretben. Szerintem nincs ezzel gond, mert mindenki megtalálja azt, aminél úgy érezheti, hogy rászabták. A kézméretek is különböznek, ráadásul valaki 1, valaki meg 2 kézzel szeret ilyen felületeket használni. Aki 4 col körül nézelődik az is talál használhatót, úgy mint 5,2 felett is. Tabletben sincs másképp, bár már lassan értelmetlen lesz, mert ami nem telefon, az már phablet. Nagyobban meg 10 col körül már vannak jobban használható netbook -ok. Vagy kisméretű lapok.
-
|AP|
veterán
válasz
electro123 #89 üzenetére
nekem meg az nem tetszik, hogy 5" alatt lassan már középkategóriás telefont sem lehet venni. Elhiszem, hogy sok embernek megfelel, sőt minél nagyobb, annál jobb.
Viszont én már lassan egy éve barátkozom az Ascend P6-ommal, ami az egyik legkompaktabb 4,7"-os telefon, de néha még mindig nagynak érzem. Egy kézzel használom a telefont, zsebben hordom, fogásváltás nélkül el akarom érni kényelmesen a képernyő bal felső sarkát a hüvelykujjammal.
Szóval nekem nem kell 0 mm-es káva, de akkor legyen normális telefon 4,3" környékén is.
Tudom-tudom Z1 Compact, de az meg pont a káva miatt majdnem akkora, mint a 4,7"-os P6-om. -
törölt tag
válasz
electro123 #86 üzenetére
Jöttek arra is az ellenérvek, hogy megjelentek az érintő kijelzős telefonok. Hogy fogjuk majd, hogy telefonáljunk vele...stb. (arra is, ha nem jól érzékelt). Aztán valahogy túléltük, megszoktuk és fogyasztjuk.
-
|AP|
veterán
válasz
electro123 #86 üzenetére
"gondolom előbb utóbb sajna ilyen telók jönnek"
Én inkább azt sajnálom, hogy nagyon nem úgy néz ki a dolog, ahogy írod...
Itt a példa, hogy nincs technológiai akadálya és mégis jönnek továbbra is a péklapát csúcsmodellek. Az újabb generáció kávája mindig keskenyebb egy-két tizedmilliméterrel, de ha így folytatják, akkor 5-10 év múlva jut el idáig a Samsung, Sony, stb. csúcsmodell... Addig megmagyarázzák azzal, hogy hát ergonómia, meg véletlen érintések, de előbb-utóbb tényleg ők is eljutnak ide.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest