- iOS alkalmazások
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- One mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
karmester
senior tag
Lehet, hogy eldobtam a sulykot. Az ok az a rengeteg szenvedés, amit átéltem akkor, amikor a hugim laptopjával kínlódtam. A Windows 7 már sokkal ígéretesebbnek látszik, bár, amint az előző hozzászólásomban írtam, csak akkor cserélnék Win. 7-re, amikor a szoftvercégek fejlesztései Windows 7 platformra elérnek egy bizonyos kiforrotsági szintet.
-
karmester
senior tag
A Vista csúfosan elbukott oprendszer. Komoly vállalatok nem voltak hajlandók lecserélni az XP-t. Sőt, vállalati szektorban a Vista alig tudott magának mondani egy aprócska szeletet. Azok a programozó ismerőseim, akik kénytelenek Windows-t is használni mesélték, hogy a szakma 99%-a maradt az XP-nél, akik meg áttértek a Vistára, többségük rövid időn belül visszatértek az XP-hez. Biztos, hogy a hálózati kommunikáció terén több beállítási lehetőségekkel rendelkezik és több az energiagazdálkodási lehetőség is, de a stabilitás/kompatibilitás/ és teljesítmény (nekem nem mindegy, hogy mennyi idő alatt renderel össze egy DVD-re való videó anyagot... és közben szeretem, ha le tudom kérdezni a leveleimet vagy meg udok írni egy levelet szövegszerkesztő programmal). Friss hír, hogy a Microsoft meghosszabbította az XP downgrade opciót 2011-ig:
Azt hiszem, ez sem véletlen. A Windows 7-et szívesen kipróbálom, de nem a közeljövőben, ugyanis a laptopot használom most minden házi jellegű munkára (iroda, Internet, multimédia, stb…).
-
Egyetértek. Én mondjuk a Windows 7 et mondanám. Szerintem majd fél órával többet menne akksiról a gép mint XP vel. És nézd meg úgy hogy használja ki a gépedet.
Viszont nagyon nagyon jó kis részletes írás. Nagyon örülök neki, mert éppen ma akartam ilyet venni és a döntés hiányában elnapoltam a dolgot. Szóval nagyon örülök hogy írtad. Ez az újjlenyomatos dolog aggaszt engem is.
A kérdésem nekem a hűtést illeti. Mindíg megy alapból a venti vagy hogy működik pls erről valamit mondj. Nagyon fontos lenne.
És használd egészséggel!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kutya topik
- Milyen processzort vegyek?
- Autós topik
- Építő/felújító topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Acer notebook topic
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest