- Yettel topik
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- One mobilszolgáltatások
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
Új hozzászólás Aktív témák
-
karmester
senior tag
Azzal, amit adnak a laptophoz. Látni azon az oldalon, ahol a csomagolást és külsőségeket tárgyalom (második kép). Ritkán egy puha törlőkendőt megnedvesítek és teszek rá egy csepp mosogatószert, azzal áttörlöm a felületeket, utána meg a laptophoz adott törlőkendővel is.
A Windows Vistát használtam a hugim laptopján, de elegem lett belőle elég hamar. Operációs rendszer kérdésében a tapasztalataimra és a programozó ismerőseim véleményére alapoztam a véleményemet. A Microsoft is beismerte, a Vista egy olyan operációs rendszer, amin lehet javítani, de már startból elrontottak olyan dolgokat, amelyeket nem lehet szervizcsomaggal korrigálni, mivel a struktúra és koncepció szintén történtek alapvető tévedések. Ezt a Microsoft emberei ismerték el újságírók, tv riporterek és kamerák előtt.
-
karmester
senior tag
Szerintem árához képest kifejezetten jó! Az összeillesztések mind esztétikusak, minőségi anyagokat használtak a borításhoz, egyedüli hátrány a csillogó felület, ami nagyon jól néz ki, csak gyűjti rendületlenül az ujjlenyomatokat.... Szolid készülék, bár még nem "próbáltam" elejteni... azt hiszem, ezt a "tesztet" részemről kihagyom...
Akinek van türelme végigmenni a telepítési műveleteken, annak ez a készülék nagyon jó vételnek számít!
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged