- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kormi76
aktív tag
Barát, az az asztali gép, azon Linux van.
De szöget ütött a fejembe, úgyhogy a Toshibán most tesztjelleggel kipróbálom a 7-et, az XP után, mivel kezdésnek azt tettem fel. Az tény, hogy a telepítés szó szerint harmadannyi időt vesz igénybe, mint az XP, külön drivert csak a BT-hez tettem fel. Az meg majd elválik, hogy az erőforrásokkal hogyan gazdálkodik. Bootolás gyorsabb egy nagyságrenddel. Nem gondoltam volna pedig...
-
karmester
senior tag
Én még friss, elsőre kiadott tökéletes operációs rendszert nem láttam a Microsoft-tól, ez alól a Windows 7 sem lesz kivétel...
Ebben fogadni mernék... lehet, hogy jobb lesz bármilyen korábbi Windows-nál és van is rá esély, de akkor is...
Aztán: a szoftvergyártók fejlesztései a Win. 7-re is el kell érjenek egy bizonyos érettségi szintet ahhoz, hogy az ember nyugodtan váltson. Rengeteg multimédiás programot használok, ezért csak akkor váltanék, ha ezeknek az újabb változatát vagy hasonló programokat minden gond nélkül tudok futtatni Windows 7 alatt, kompromisszumok nélkül... ezért nem sietek... bevált, biztos dolgokra szeretek építeni... -
revolman
csendes tag
Igen. akiknek én tartom karban a gépét, azoknak már mind a 7-es van feltéve és nincs vita
. Aki pedig maga telepíti a gépét, az pedig már jobban ért a dolgokhoz és tudja és érzi, hogy nem mindegy, hogy 20 perc, vagy pedig 1-2 óra kell, hogy feltegyen egy rendszert driverekkel.
Miután megszűnik az XP Microsoft támogatása (tehát nem lesz frissítés már rá), szerinted megmarad az Xp-s tömeg? Lesz aki tovább fejleszti maszekban?
-
karmester
senior tag
Köszi a hozzászólást! A következő dolgokat nem értem: hogy van az, hogy a Win. 7 olyan gyengébb konfigurációkon is vígan elfut, ahol a Vista meg se moccant...., ezt miért nem tudták megcsinálni a Vista-nal is? Egyébként, mint már írtam, csak akkor váltanék Windows 7-re, ha már kiforrottá válik maga az oprendszer, és a szoftvergyártók Windows 7-re írt alkalmazásai is elérnek egyfajta érettségi szintet...
-
karmester
senior tag
Szerintem ott nagyobb súllyal bírt a lobbi, illetve a kormányzati pénzek. Az amerikai hadsereg ha Vista-t használ, lelke rajta...
A szoftveres fejlesztő ismerőseim: az egyik az ország egyik legkeresettebb honlap írója/üzemeltetője, a másik a T-Mobile egyik fő szoftverfejlesztője és az egész szoftveres rendszer felügyelője, a többiek kisebb cégeknél dolgoznak. A véleményük egybehangzó: maradtak az Xp-nél.
-
karmester
senior tag
Ha utána olvasol, a Microsoft hivatalosan elismerte, hogy a Vista-t eleve rossz koncepció alapján kezdték építgetni, mert ők 6 GHz-es processzorokra számítottak, nem 2-3-4 magos, alacsonyabb órajelű processzorokra. Nekem a Windows XP nagyon ritkán fagy ki, kékhalált 7 év alatt csak párszor láttam saját gépen, akkor is minden esetben a saját hibám miatt. Emellett a Windows Xp sem tökéletes, de ez az a platform, ahová 8-9 éven keresztül fejlesztettek a szoftver cégek, most kiforrottak lettek a fejlesztések is, + egy kiforrott operációs rendszerről van szó. A Vista-ról ugyanezt nem lehet elmondani. A Windows 7-nél is el kell teljen pár év, amíg a szoftver fejlesztők kiforrott termékekkel fognak majd előrukkolni. Ezért nem nagyon jó 3 évente új operációs rendszerre váltani szerintem...
-
PuMbA
titán
"A Vista csúfosan elbukott oprendszer. Azok a programozó ismerőseim, akik kénytelenek Windows-t is használni mesélték, hogy a szakma 99%-a maradt az XP-nél, akik meg áttértek a Vistára, többségük rövid időn belül visszatértek az XP-hez"
Ezt nem tudom honnan szedted,de nem igaz. Pl. a US Army Vistát használ... szerintem nem véletlenül. Ha a Vista egy rossz oprendszer lenne,akkor nem használná a hadsereg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- SSD kibeszélő
- Építő/felújító topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Energiaital topic
- Kutya topik
- Medence topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- További aktív témák...
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt állapotú Xbox Series X 1TB eladó. Kitisztítva és újrapasztázva!
- Gamer PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Mire Vágyik a Gamer Szíved? Mi tudjuk! Kamatmentes rèszletre is!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest