- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Fotók, videók mobillal
- Csak 15 ezret kérnek ezért az autós fejegységért - hát olyan is
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Jobb hajlítható kijelzőt gyárt a Samsung
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gakocsis
tag
Sziasztok!
Figyelmetekbe ajánlom a következő linket: ez nem más, mint a ICS Android 4.0 Alpha 8 Firmware változata.
Pontos leírással a telepítéshez. Nem tudom, mi nem működik benne, vagy mik a híányosságok, de szerintem pár napon belűl meg fogom tudni mondani. Biztos, hogy kipróbálom a telepítést.. Telefonon már nagyon bejön az ICS, szerintem a Folion is jól fog mutatni, és futni..
-
Gakocsis
tag
Nem tudom most melyik változat van fent, én egyszer feltelepítettem (régebben, talán két hónapja) de annyira nem jött be. Nem feltétlenül a ROM volt rossz, elvele a 3.0 nem tetszett.. (azért a rom-ban is voltak apró problémák)
Két nap alatt úgy döntöttem, hogy megy vissza az 1.4 -
-
Gakocsis
tag
Szia!
A betekintési szög probléma csak akkor adódik, ha nem egyedül használod. Ha egyedül netezel vagy nézel filmet rajta, mindíg tudod úgy nézni, hogy ne legyen gond vele.
Fontos, hogy a pár hozzászólással előbb említett módon cseréld le a Toshiba rendszerét, a MOD sokkal jobb, kiküszöből minden hibát. (egyedüli nagy hibája az volt, a flash problémán kívül, hogy a gombok nem világítottak sötétben. Nem értem miért nem, de ez is orvosolva lett, így este már gond nélkül lehet használni)
Én főleg otthon hasznélom, amikor már nincs kedvem gép elé ülni, csak a napi pár oldalamat akarom elolvasni, esetleg megnézni egy 30-40 perces sitcomot. Így majdnem egy hétig használható. Kb 8-9 óra az üzemideje, persze ha nem akarsz wifire csatlakozni, ez kitolódik egy kicsit.
A töltő egyedi csatlakozós, de nem jelenthet gondot a későbbiekben pótolni. (meg kellene nézni, miylen vége vany egy Toshiba laptop töltőnek, nem lepősnék meg, ha ugyanaz lenne.)
(Toshiba noti meg sok van, van hozzá utángyárott töltő, szóval ezen én nem izgulnék)
Média lejátszónak nem javaslom. Egyszerűen túl drága hozzá, és a dokk alapból nincs is benne a csomagban, azt külön kell megvenned, godnolom jópénzért..
Ezért a kombóért meg sokkal specifikusabb média eszközöket lehet összerakni. Egy D link NAS, két vinyóval még mindíg olcsóbb, és arra van kitalálva... szóval lejátszónak, letöltőnek ne ezt
USB modem használata. Passz. Nagy talány. Éngem is érdekelt a kérdés, de aztán elkezdtem gondolkodni. A kiálló stick ormótlan, csúnya, és nehézzé teszi a használatot. Otthon van wifi, oda nem kell. Ha máshol akarok valamit megnézni a neten, akkor meg a telót használom hotspotnak, és vele megosztom a netem... szóval a stick egyenlőre felesleges. Lehet olyan változatot is kapni (MO-n nem tudom, de a világban máshol tuti) amiben van 3G kártyának hely. Ahhoz eleve nem kell a stick. Vannak olyan szolgáltatók (TV reklám) ahol már nem is kell külön net előfizetés, hanem a meglévő csomagod mellé kérhetsz egy második netes sim- kártyát is. Én a helyedben ezekben gondolkodnék.
-
Gakocsis
tag
Sziasztok!
Szerintetek elkészül a Foliora a Honeycomb-os rendszer is?
-
Gakocsis
tag
Hali !
Közben megnéztem, anno én mire is frissítettem. Szerintem ugyanaz van fent, én innen töltöttem le.
Már csak a tegra zone-os játékok beszerzése, illetve az ehhez a képernyőmérethez igazított, itt jól futtatható játékok listája érdekel...
(illetve a naptárnál ezt a nézetet hogy tudtad beállítani)
-
Gakocsis
tag
válasz
stemplar07 #88 üzenetére
Helló!
Ezek elég meggyőző videók. Kis segítséget kérhetek. Pl linket a MOD-hoz, illetve segítséget a játékok letöltéséhez... :-)
Nekem is van pár játék ami megy rajta, de pl a Dungeon Hunter grafikájával is van kis gondom...
szóval előre is köszönöm a linkeket.
-
Gakocsis
tag
Az volt az érdekes, hogy a régivel ment..
Bár a telefonomra sem sikerült feltenni, úgy hogy menjen, pedig Galaxy S van 2.2 gyárival.
De valahogy a Dungeon Hunter azons em akar elindúlni. Csak az Assasin, meg az Avatar.. :-)Pedig szép játékok. A Dungeon Huntert kifejezettem sajnálom, mert az a játékstílus sokkal közelebb áll hozzám...
A patch telepítéséhez mi kell? Csak letöltöm, és futtatom?
-
Gakocsis
tag
válasz
stemplar07 #81 üzenetére
Üdv!
Az itt belinkelt ROM-ot tettem fel, nem tudom ugyan az e...
Nekem is csak pozitív tapasztalatim vannak... A gobok világítása gyakorlatilag teljessé tette a használhatóságot. Én sem érzékelem mostmár semmilyen lassulás, akadást, a market is tökéletesen fut, párhuzamosan a Toshiba saját megoldásával.
A játékokkal van kis gondom. Előtte a Gameloft Dunugeon Hunter című játéka tökéletesen futott, most sajnos nem. Az Assasins Creed (szintén a Gamelefot játéka) elindúl ugyan, de élvezhetetlenül.. óriás pixelek mászkálnak a képernyőn..
Lehet, hogy itt valami beállítási problémát vétettem, vagy nem jól telepítettem.. Mondjuk ha van rá megoldás azt örömmel fogadnám...
De ettől függetlenül zseniális a Toshiba a főzőtt ROM-al.
-
Gakocsis
tag
Nem. Találtam otthon a micro sd kártyához adaptert.. (sosem hittem volna, hogy megörzöm, és valamire még használni fogom)
De zseniálisan működik vele. Az egyik fő probléma a gombok megvilágításának hiánya volt, ezt is orvosolta, illetve minden böngészővel amivel próbáltam (beépített, és a opera) is vitte a flash tartalmat.
Kommunikáció jó, fagyást nem éreztem azóta rajta, még csak lassulást sem, amióta feltettem. A Rom frissítése óta lehet igazán jól használni.
Már csak egy szemtelen kérdésem lenne, vajon a 3.0 valaha, valahogy fel tud e menni majd erre a vasra.. (a procija szerintem bírná)
Új hozzászólás Aktív témák
ma A tesztalanyunk a Toshiba új tabletje, ami az ígéretes hardver ellenére sok szempontból használhatatlannak bizonyult.
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Fotók, videók mobillal
- Csak 15 ezret kérnek ezért az autós fejegységért - hát olyan is
- Bundle topik
- Ukrajnai háború
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Politika
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A5 2017 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 256GB, Akku: 89%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Honor 400 Lite,új 0 perces, 2év garival
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Akku: 87%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Google Pixel 9 Pro 256GB Obsidian, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Fekete, Garanciális
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest