Új hozzászólás Aktív témák
-
Pityesz78
tag
Uraim, a foliomod 1.4-et el lehetne még érni valahol? A linkek halottak :-(
-
pawky
csendes tag
Hello,
Nekem már agyon van moddolva az egész. Kb. minden gyári cucc lecserélve. Foliomod 1.4 van fent. Tökéletesen is működik minden, csak SOD van. Valaki nem tud megoldást?
(SOD = Sleep of Death, az mikor lezárod a képernyőt és többet nem akar visszajönni) -
Zolesz007
őstag
válasz
djtommie #123 üzenetére
Elég hülye üzlet aki 95-ért megpróbálja eladni... én 55-ért vettem 2 év magyar garival.
Mindenesetre már van custom ICS a Folio 100-ra (CM9)
Flash és a kamera nem működik még, de minden más igen és nagyon gyors.
Kínai 10" helyett érdemes lehet elgondolkodni ezen. Mégiscsak Tegra2 ... -
djtommie
csendes tag
Sziasztok!
Van egy eladó Toshiba Folio 100.
Új, garanciális, dobozban, mindennel.
Akár számlával is.
Logitech Z-5500, vagy újabb típust beszámolok.
Ára: 80.000 Ft, üzletben minimum 15eFt-tal drágább!
Köszi, sziasztok! -
Gakocsis
tag
Sziasztok!
Figyelmetekbe ajánlom a következő linket: ez nem más, mint a ICS Android 4.0 Alpha 8 Firmware változata.
Pontos leírással a telepítéshez. Nem tudom, mi nem működik benne, vagy mik a híányosságok, de szerintem pár napon belűl meg fogom tudni mondani. Biztos, hogy kipróbálom a telepítést.. Telefonon már nagyon bejön az ICS, szerintem a Folion is jól fog mutatni, és futni..
-
DJGABI
addikt
Üdv!
Egy használt Folio vásárlásán gondolkozok. Kijelzőről olvastam, betekintési szögével még csak meg tudnék békélni, max egyedül használom (amúgy is azt tenném
)
Szoftveres téren viszont: a FolioMod[link] meg a 2.2 felejtős, régi rendszer az már, nem tenném fel (ráadásként ahogy olvasom Dexter ki is szállt a fejlesztésből, eladta a Foliót), a CM7 [link] meg ahogy látom elég hiányosan működik: "some apps are crashing" (meg bő 1.5 hónapja ahhoz se jött frissítés). Honeycomb ROM-okról[link] vélemény, használja innen valaki? Mennyire stabil, magyar nyelv esetleg van benn? Meg úgy általában kérdezném erre az 1024x600-as felbontásra mennyire vannak játékok/appok? A 800*480 inkább elterjedtebb, mint ez a WSVGA, nem? Bár mostanában a többi 10"-es tab is ekkora felbontással jön, meg a tegra zone-os játékok gondolom erre van optimalizálva...
-
rankesz
veterán
CM7 telepítésben tud valaki segíteni?
-
rankesz
veterán
Most jol latom hogy egy szimpla avi ac3 hangjat nem tudja lejatszani a tablet?
-
Ra3
őstag
45-50 körül árulják itt meg a vaterán használtan, az új ára ha még kapható 60 környékén van, szóval újonnan biztos forrásból 30ért nagyon megéri.
alapvetően amúgy a hardveres rész nem indokolná az alacsony árat, csak a toshiba melléfogott kicsit a szoftveres körítéssel... -
Gakocsis
tag
Nem tudom most melyik változat van fent, én egyszer feltelepítettem (régebben, talán két hónapja) de annyira nem jött be. Nem feltétlenül a ROM volt rossz, elvele a 3.0 nem tetszett.. (azért a rom-ban is voltak apró problémák)
Két nap alatt úgy döntöttem, hogy megy vissza az 1.4 -
rankesz
veterán
haliho! 30ert tudnek venni egy ilyet, uj, egy felszamopasbol szarmazik...
Ennyit meger szerintetek?
-
Ra3
őstag
nézte valaki a 3.0 honeycombot ami dexter oldalán van fent folio-ra?
-
-
Újdonsült tulaja lettem egy Folio 100-as gépnek. Pár óra után felraktam a moddolt 1.4-es firmware-t. Ég és föld a különbség, nagyon durván fut rajta minden játék, akadozásmentesen lehet használni.
-
RoboGoD.hu
csendes tag
Hali.
A főzött ROM nem érvényteleníti a garanciát?
-
annulus
aktív tag
válasz
llspencerll #105 üzenetére
kicsit outdated már a hsz-ed, de azért erre is van megoldás
eredeti:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=846199magyarra fordítva, mókásan:
http://translate.google.com/translate?js=n&prev=_t&hl=en&ie=UTF-8&layout=2&eotf=1&sl=en&tl=hu&u=http%3A%2F%2Fforum.xda-developers.com%2Fshowpost.php%3Fp%3D11495518%26postcount%3D1&act=url -
llspencerll
tag
válasz
llspencerll #104 üzenetére
Nem akarom tovább offolni a topikot a nyafogásommal, de azt még le kell írnom hogy nem szabad felrakni a legújabb toshiba frissítést( 2.2.5.0131 ), ha valaki egyedi romot akar a masinára!!!
-
llspencerll
tag
válasz
llspencerll #103 üzenetére
Elvileg megvan a megoldás csak fosok megcsinálni meg nem is nagyon vágom az angolt így még rizikósabb. Valaki tudna segíteni ebben?
-
llspencerll
tag
válasz
llspencerll #100 üzenetére
A gépet gariba kicserélték de most meg ez az üzenet fogad amikor fel akarnám rakni a romot: signature verification failed
-
Gakocsis
tag
Szia!
A betekintési szög probléma csak akkor adódik, ha nem egyedül használod. Ha egyedül netezel vagy nézel filmet rajta, mindíg tudod úgy nézni, hogy ne legyen gond vele.
Fontos, hogy a pár hozzászólással előbb említett módon cseréld le a Toshiba rendszerét, a MOD sokkal jobb, kiküszöből minden hibát. (egyedüli nagy hibája az volt, a flash problémán kívül, hogy a gombok nem világítottak sötétben. Nem értem miért nem, de ez is orvosolva lett, így este már gond nélkül lehet használni)
Én főleg otthon hasznélom, amikor már nincs kedvem gép elé ülni, csak a napi pár oldalamat akarom elolvasni, esetleg megnézni egy 30-40 perces sitcomot. Így majdnem egy hétig használható. Kb 8-9 óra az üzemideje, persze ha nem akarsz wifire csatlakozni, ez kitolódik egy kicsit.
A töltő egyedi csatlakozós, de nem jelenthet gondot a későbbiekben pótolni. (meg kellene nézni, miylen vége vany egy Toshiba laptop töltőnek, nem lepősnék meg, ha ugyanaz lenne.)
(Toshiba noti meg sok van, van hozzá utángyárott töltő, szóval ezen én nem izgulnék)
Média lejátszónak nem javaslom. Egyszerűen túl drága hozzá, és a dokk alapból nincs is benne a csomagban, azt külön kell megvenned, godnolom jópénzért..
Ezért a kombóért meg sokkal specifikusabb média eszközöket lehet összerakni. Egy D link NAS, két vinyóval még mindíg olcsóbb, és arra van kitalálva... szóval lejátszónak, letöltőnek ne ezt
USB modem használata. Passz. Nagy talány. Éngem is érdekelt a kérdés, de aztán elkezdtem gondolkodni. A kiálló stick ormótlan, csúnya, és nehézzé teszi a használatot. Otthon van wifi, oda nem kell. Ha máshol akarok valamit megnézni a neten, akkor meg a telót használom hotspotnak, és vele megosztom a netem... szóval a stick egyenlőre felesleges. Lehet olyan változatot is kapni (MO-n nem tudom, de a világban máshol tuti) amiben van 3G kártyának hely. Ahhoz eleve nem kell a stick. Vannak olyan szolgáltatók (TV reklám) ahol már nem is kell külön net előfizetés, hanem a meglévő csomagod mellé kérhetsz egy második netes sim- kártyát is. Én a helyedben ezekben gondolkodnék.
-
Gakocsis
tag
Sziasztok!
Szerintetek elkészül a Foliora a Honeycomb-os rendszer is?
-
llspencerll
tag
válasz
llspencerll #99 üzenetére
Nekem ugyanez a problémám mint ami a videón látható video
-
llspencerll
tag
válasz
llspencerll #98 üzenetére
Ja és elsőnek sem ment tovább.
-
Murdah
csendes tag
válasz
llspencerll #96 üzenetére
Egyszer elment vmeddig vagy az elsőnél megakadt az ötös pontnál és azóta semmi?
jah de a recoverybe be tudsz lépni ugye?
-
Murdah
csendes tag
válasz
llspencerll #93 üzenetére
Próbáld meg úgy hogy az elejétől benne van az sd kártya és nem az 5ös pont után rakod bele. ez csak egy tipp mert nem igazán értem mért pont ott akad el
-
llspencerll
tag
válasz
llspencerll #93 üzenetére
Találtam egy leírást, de ez elég homály számomra még ha magyar lenne talán, de így elég reménytelen.[link]
-
llspencerll
tag
Sziasztok!
Kellene egy kis segítség, próbálnám felrakni az általatok is javasolt foliomod 1.4 romot, de akadályba ütközök. Ezen leírás alapján [link]csinálnám de az 5. pont után nem megy tovább a képernyőre azt írja ki hogy : "Booting recovery kernel image" és nem reagál semmire, nem tudom mi tévő legyek. Légyszi segítsetek!
-
Shape
aktív tag
Hello midnenki.
Erősen gondolkodok rajta hogy beszerezzek egy ilyen tabletet.
Az érdekelne hogy átlagon netezgetéssel kb milyen üzemidő érhető el?Tölteni tényleg csak a saját tápjával lehet? (usb-ről nem?) ha igen akkor menyire speciális a táp? (feszültség,áram, csatlakozo) mert ha tönkremegy a táp és mondjuk már nem lehet kapni ujonan akkro elég nagy bajba kerülhetne az ember :-)
Usb-s modemmel a közeljövőben lehet majd használni?
Valaki nem gondolkodott még el rajta hogy média lejátszónak használja? Én azon gondolkodok hoyg a tv meletti dokba ültetve külső vinyoról menyire lenne alkalmas lejátszónak/esetleg letöltőnek is? (MKV leginkább, gondolom avi nem lenne probléma)
NTFS vagy ext file rendszert tudja kezelni?Betekintési szög tényleg anyira vészes mint ahogy tesztekben írják?
köszönöm és elnézést a sok kérdésért
-
Gakocsis
tag
Hali !
Közben megnéztem, anno én mire is frissítettem. Szerintem ugyanaz van fent, én innen töltöttem le.
Már csak a tegra zone-os játékok beszerzése, illetve az ehhez a képernyőmérethez igazított, itt jól futtatható játékok listája érdekel...
(illetve a naptárnál ezt a nézetet hogy tudtad beállítani)
-
Murdah
csendes tag
válasz
stemplar07 #88 üzenetére
Jók lettek a vidik
grat! korrekt a kép végre róla
-
Gakocsis
tag
válasz
stemplar07 #88 üzenetére
Helló!
Ezek elég meggyőző videók. Kis segítséget kérhetek. Pl linket a MOD-hoz, illetve segítséget a játékok letöltéséhez... :-)
Nekem is van pár játék ami megy rajta, de pl a Dungeon Hunter grafikájával is van kis gondom...
szóval előre is köszönöm a linkeket.
-
stemplar07
őstag
http://www.youtube.com/watch?v=wSCLP-iWKkw
http://www.youtube.com/watch?v=GefSYFI7lmEfeltöltöttem két filmet ahol lehet látni , tesztelni milyen is a Folio 100 egy szuper Firmware-val (Dextermod 1.4).. 5-6 1024x600 -as HD-s Tegrazone játékkal ..valszínüleg kicsit többen vették volna ha.. a Toshiba ezzel adja ki..
-
Murdah
csendes tag
Ugyanúgy felrakod mint az updatet vagy a modokat/recovery/, de ahogy nézem ez a "Rollback of graphics tweak driver" elvileg csak ha bajod van az reagálással/képernyő/ ,hát nekem igazából sokat nem változott a 1.3 óta úgyhogy ha fontos a játék sztem visszarakhatod vagy majd vki úgyis ír miatta a dexternek és kijavítják a köv modba,remélem
-
Gakocsis
tag
Az volt az érdekes, hogy a régivel ment..
Bár a telefonomra sem sikerült feltenni, úgy hogy menjen, pedig Galaxy S van 2.2 gyárival.
De valahogy a Dungeon Hunter azons em akar elindúlni. Csak az Assasin, meg az Avatar.. :-)Pedig szép játékok. A Dungeon Huntert kifejezettem sajnálom, mert az a játékstílus sokkal közelebb áll hozzám...
A patch telepítéséhez mi kell? Csak letöltöm, és futtatom?
-
Murdah
csendes tag
-
Murdah
csendes tag
-
Gakocsis
tag
válasz
stemplar07 #81 üzenetére
Üdv!
Az itt belinkelt ROM-ot tettem fel, nem tudom ugyan az e...
Nekem is csak pozitív tapasztalatim vannak... A gobok világítása gyakorlatilag teljessé tette a használhatóságot. Én sem érzékelem mostmár semmilyen lassulás, akadást, a market is tökéletesen fut, párhuzamosan a Toshiba saját megoldásával.
A játékokkal van kis gondom. Előtte a Gameloft Dunugeon Hunter című játéka tökéletesen futott, most sajnos nem. Az Assasins Creed (szintén a Gamelefot játéka) elindúl ugyan, de élvezhetetlenül.. óriás pixelek mászkálnak a képernyőn..
Lehet, hogy itt valami beállítási problémát vétettem, vagy nem jól telepítettem.. Mondjuk ha van rá megoldás azt örömmel fogadnám...
De ettől függetlenül zseniális a Toshiba a főzőtt ROM-al.
-
stemplar07
őstag
válasz
stemplar07 #80 üzenetére
ja és a task killer és egyebek, meg laggolás lásd GTab.. :-)na az nincsen !! szinte az összes HD-s játék elindul, és hamarosan jönnek az Nvidia játékai ..
a Dolphin Browserrel tökéletes internet használat ..én küldök ennek a Dexter fiúnak 10 dolcsit.. mert megérdemli ..
-
stemplar07
őstag
Na szóval ! 02.18 án Dexter kiadta az1.4 -es verziót , ami félelmetesen gyors , stabil Quadrant 3100 !! nem fagy ! egyszóval a kijelző alacsony betekintési szögétől eltekintve ..odaver a jelenleg elérhető ( tehát kapható) összes (!) andoidos tabletnek ( azt a ,, csodás ,,galaxy Tabot is )
a belső ssd-re való másolás k..va gyors , gyosabb mint ha Sdhc-re másolnál .. a rom tartalmazza a Root , Superuse, matket ,gmail, Launcher,és Pro, Falsh..Youtube, stb.-t automatikusan települ, és kb 10 perc a frissítés .., feloldja a Toshibáék idióta korlátozásait (p. egymagos prociként működött stb. mostmár dual procként műxik ) 1GB-ra telepíthető programok, (de ha ez nem elég akkor Froyo app2sd..korlátlanul telepíthető ) 512 ram . 50-80 alkalmazás telepítése után is marad 200-250 MB Ram !! ( a következő verzióban már Usb dongle 3G támogatás is lesz . Választahtó menüből,hogy az érintőgombok folyamatosan égjenek -e , és semmiféle érintési probléma nincsen..http://dext3r.komodin.org/ a link minden infó ott van , Dexter's MOD's . TM. szerintem hamarosan a 3.1-át is portolni fogja . ((amúgy a Rommanager haha. Advent Vegaként látja ..
a készülék azanosítója ebben a romban sic.. Galaxy Tabként adja magát a felbontás miatt ,így a Marketben nincsenek kompatibilitási gondok..
nem is értem a Toshibát , mért nem fizetik meg ezt a fiút, hogy fejlesszen a Foliora.. illetve , akkor ki venné meg a nyáron az új tabletjüket :-) ?? 3.0
Nos ennyi akit érdekel , írjon ,,üdv. -
Gakocsis
tag
Nem. Találtam otthon a micro sd kártyához adaptert.. (sosem hittem volna, hogy megörzöm, és valamire még használni fogom)
De zseniálisan működik vele. Az egyik fő probléma a gombok megvilágításának hiánya volt, ezt is orvosolta, illetve minden böngészővel amivel próbáltam (beépített, és a opera) is vitte a flash tartalmat.
Kommunikáció jó, fagyást nem éreztem azóta rajta, még csak lassulást sem, amióta feltettem. A Rom frissítése óta lehet igazán jól használni.
Már csak egy szemtelen kérdésem lenne, vajon a 3.0 valaha, valahogy fel tud e menni majd erre a vasra.. (a procija szerintem bírná)
-
Murdah
csendes tag
Rárakod a letöltött módot update.zip néven egy memkártyára,aztán belépsz a recovery menübe,ezt úgy éred el hogy amikor bekapcsolod és a toshiba megjelenik hang fel gombot majd megint hang fel(Factory reset or system update),hang le(system update) majd hang fel és már telepíti is
-
Murdah
csendes tag
Nekem ez van fent:
Abobe flashplayer
(ezzel a verziószámmal próbáljátok, mert írták külföldi fórumokon, hogy későbbiekkel akad a flash!)további szép napot
-
atrex
csendes tag
És íme a főzött ROM a folio-hoz.
Link -
skajwa
senior tag
Köszi a tesztet! Magam is felfigyeltem a készülékre elsősorban a "vonzó" ára miatt. Hihetetlen, hogy egyes gyártók még most sem értik meg, hogy egy sikeres termék alapja a megfelelő OPTIMALIZÁLÁS!
-
Solten
őstag
Hm, a keszulekkel kapcsolatban egy autos hasonlat ugrik be: beletettek egy Ferrari motort a ketutemu Trabant kasztniba, az elektronika meg leszabalyoz 80-nal...
Bravo Toshiba, ezt elqrtatok, nem kicsit, nagyon.
-
nuke7
veterán
válasz
dreamtheatre #49 üzenetére
+1
SzTomcat:"Read-only memory (ROM) is a class of storage media used in computers and other electronic devices. Data stored in ROM cannot be modified, or can be modified only slowly or with difficulty, so it is mainly used to distribute firmware (software that is very closely tied to specific hardware, and unlikely to need frequent updates)."
lefordítva röviden: én tudom hogy mi az a read only memory. azt nem értem, hogy miért jo, ha 15GB adatot nem tudsz befolyásolni, vagy csak nagyon nehezen és lassan. EZT jelenti a read only memory (ROM) -
LA_COSTE
senior tag
válasz
johny dragon #53 üzenetére
Igen, azt nem írtam oda, hogy a böngészőben. De akkor is tartom a véleményem.
-
válasz
vagy talán inkább csak új, és fikkantás helyett a bátorítás/türelem többet segítene. bogék sem rögtön mobiltesztet írni mentek, amikor lejöttek az anyatejről...
-
WiZARD
addikt
kár érte.
tökjó gép lehetne, normális áron, erős hw.
erre elbaxxák béna software-rel, és kijelzővelbár így 140 körül kezd a galaxy tabnak is elérhető ára lenni...
exopc is érdekes, hp slate is jó lehet. fél év és választani se fogunk tudni a jobbnál jobb cuccok közül
(dell inspiron duo már most is elérhető, és talán nem is rossz, de ha valakinek csak tablet kell, akkor nagy/nehéz) -
johny dragon
aktív tag
válasz
Szerinted. Szerintem meg nem, ráadásul ő az egyetlen cikkíró, akit a Nokia-fanok elfogadnak.
-
LA_COSTE
senior tag
Szerintem a multitouch hiánya nem olyan zavaró tényező ekkora képernyőn, lehet, hogy még lassabb lett volna a készülék úgy...
-
maláj
addikt
hát ez a cucc nem lesz a fa alatt az már tuti
az a széles keret + aztán a "csúcs" -
dreamtheatre
csendes tag
Csak nekem tűnik fel, hogy az új tesztelő mennyivel gyengébb a korábbiaknál?
-
nuke7
veterán
"majdnem 15 GB ROM található, utóbbi egész kellemes mennyiség."
Te hallod! csak nekem fura, hogy mit lehet csinálni 15GB Read-Only-Memory val? -
johny dragon
aktív tag
Jó cikk, egy (khm) kevésbé jó készülékről. Nem értem, hogy egy laptop-gyártó mért nem képes betenni pl. egy rendes kijelzőt
Viszont lassan létrehozhatnátok egy Tablet-rovatot is. -
roti86
őstag
A teszt tetszik, hozza a PH! színvonalát, tiszteletre méltó, hogy még így karácsony előtt is dolgoztok, igaz most olvastam, hogy már rég kész volt a cikk.
A készülék viszont nem kéne, vagy egy netbook vagy egy okos telefon.
-
Bog
HÁZIGAZDA
Azért, mert:
- respektáljuk a gyártók és forgalmazók esetleges kéréseit a stílusra vonatkoztatva
- a ph lapcsoport csak úgy tud működni hatékonyan, ha a gyártókkal és forgalmazókkal kulturált viszonyt ápol, amelynek eredményeképp kapunk teszttermékeket, információkat és pletykákat
- a tesztek szakmai részébe és az egyes termékek értékelésébe senkinek sincs beleszólása. a tálalás módjában természetesen hajlandóak vagyunk kompromisszumokra, ha és amennyiben az esetleges változtatási igények nem befolyásolják a teszt értékelését, illetőleg a szerkesztő/szerkesztőség véleményét
- ha és amennyiben egy termék érezhetően necces, akkor minden esetben igyekszünk egyeztetni a gyártóval/forgalmazóval, hogy csak nálunk van-e gáz, vagy tényleg ilyen minden darab.úgy hiszem, hogy ezek normális dolgok, és alapvetően akkor lenne gáz, ha nem így történnének.
de igazából nem tudom, hogy minek ezt magyarázni. ha azt írom, hogy szerintem z0d1ak egy tahó, akkor nyilván nem leszel boldog, ha viszont azt írom, hogy szerintem z0d1ak reakciója nem volt indokolt, akkor semmi problémád nem lesz a dologgal. ez persze most ki volt sarkítva, de szerintem érzed a párhuzamot.
-
z0d1AK
nagyúr
Az LG-t és a Motot még nem biztos, hogy a választható közé kell tenni. Kétségtelen, hogy a Moto nagyot dobbantott 1 éve a Milestonenal, és a többi, azóta megjelent készülékével, míg az LG nem igazán a felső, inkább a középkategóriát célozza ahogy látom a telefonjaival.
Mind a kettő nagyon próbálkozik Android fronton, de majd ha megjelent, akkor elválik, hogy mit is tud. Minden esetre kíváncsi leszek azokra, főleg a Motora.
-
Napfénysüti
nagyúr
Nagy csalódás ez a készülék. Páromék is árulják és már nem csodálkozom hogy nem igazán fogy...
Ez így ebben a formában és ennyiért bukta. -
keIdor
titán
Még mindig azt mondom, hogy jövőre ezek közül kell választani:
-Apple iPad
-Samsung Galaxy Tab
-Motorola tablet
-LG Optimus PadDe mondhattok még jókat... nekem eddig az első kettő olyan, amit meg is vennék (csak nem a jelenlegi árakon) és az utolsó kettő az, amit várok.
Szerk: Meg a PlayBook ígéretes még, az kié is? RIM, HP? (nem követem, annyi van...)
-
plus44
veterán
Megmondom őszintén sokkal többet vártam tőle, de most nagyot koppantam..
-
erikke17
őstag
Hát én azért többet vártam sebességbe....
:-/ Még a végén nem lessz olyan nagy dolog a 2 mag mert nem fogják tudni optimalizálni
-
"vagy az OS optimalizálása nem sikerült túl jól (mi erre tippelünk)"
Ez nem csupán tipp, azt gyanítom. Egyértelműen nem lehet a hardver a hibás, mert akármilyen vacak is lenne a Tegra 2, nehogy már egy no name kínai SoC sebességét hozza... ez bizony Android fail.
(#32) Luser2000:
Azért a G Tab se épp olcsóságáról hírös. -
Luser2000
addikt
Mielőtt megvettem volna a Galaxy Tab-ot, ezt a készüléket is megnéztem, kipróbáltam.
Már "távolról" láttam, hogy CSÚNYA. Kézbe fogva már éreztem is, hogy VACAK.
Felfedeztem, hogy nincs is benne GSM modul. Ezek után már nem is volt kedvem foglalkozni vele, megköszöntem, visszaadtam.Az ára - figyelemmel az általatok leírt rossz tapasztalatokat is - kifejezetten MAGAS. Esetleg 90 körül.
OFF: Miért nincs NEM AJÁNLOTT vagy NEM TETSZTETT plecsni? Kellemetlen / kínos lenne? Vagy csak lájkolni lehet?
-
Xaels
félisten
Hát egy darabig még mindig kimaradok a Tablet lázból. Almát nem szeretem, Samsungot sem éppenséggel, mellesleg mindkettő gyártó üdvöskéje szvsz erősen túl van árazva. Ez kezdene ár/érték arányban érdekessé válni, ha nem olyan lenne a kijelzője ami már 3éve is gáz volt a mobilpiacon...
Toshiba is kihúzva a versenyzők listájáról. Még a Motorola gépére leszek kíváncsi.
-
r4z
nagyúr
válasz
Oppenheimer #26 üzenetére
Azt én már most meg merném rendelni, vakon
A készülék pedig azt az értékelést kapta, amit megérdemelt, nincs ezen mit ragozni. Annyit tennék még hozzá, hogy a Froyot nem ilyen processzorra és pláne nem ilyen felbontásra tervezték (Samsungéknál legalább az optimalizációt ismerik
), valamint azt, hogy a Tegra erejét megnézném egy jól optimalizált főzött ROM-mal. A hardveres hiányosságok, illetve hibák pedig nem kicsit égők, a Toshibától pedig főleg.
-
HardRic
addikt
Media Marktban megnyomkodtam. Egy kicsit sem nyűgözött le... A kijelző a legnagyobb problémája. Nem csak az a baj, hogy csak szemből használható, hanem csak fektetve! ha felállítjuk úgy, hogy az érintőgombok legyenek alul, akkor a kép nagyon kellemetlen a szemnek, mivel mind2 szemünkbe más kép jut a színek torzulása miatt és ez eléggé bántó. Nem kéne, ha kapnék, eladnám.
-
$lim*$hady
csendes tag
A kép a 20Ft-al jó ötlet mert van valami viszonyítási alapja mindenkinek.Amúgy meg kéne neki egy külső-belső facelift és oké lenne...
-
geezer
aktív tag
Hát ez így bukó.
-
Oppenheimer
nagyúr
A Motorola tabletje ütni fog.
-
magyarattila
tag
jól lehúztátok csóró gépet...
Nem mintha nem lenne rá okotok
-
geri005
tag
Azt várná az ember, mikor olvassa, hogy 2mag meg kutyaf@sza, hogy húde gyors cucc lesz, de nekem inkább ezmiez?! érzésem volt, mikor olvastam tovább.
Mért nem tudnak egy normális Androidos tabletet összepakolni? Ennyire szar a rendszer vagy csak képtelenek rendesen optimalizálni?(utóbbira tippelek) Nem is tudom mit gondoltak mikor ezt így piacra dobták... -
rtom
senior tag
válasz
DemonDani #19 üzenetére
A ViewSonic-ot is sokan fikázzák, lásd consumer reviews, de főzött ROM-okkal már ki tudják aknázni a hw adta lehetőségek egy részét.
Azért azt ne veszítsük szem elől, hogy az Android Honeycomb-hoz az Nvidia Tegra-t nevezték meg referencia design-nak, tehát arra fogják optimalizálni, ami jelentős javulást eredményezhet. Addigra pedig az Adoba is elkészül a Flash-el...
-
64b0r
aktív tag
Zseniális az a Knézy-idézet az elején, jó felütést ad a cikkhez. Grat.
-
gybazsi
senior tag
Hát ez elég gyengére sikerült a Toshibának. A videóból ítélve pedig a kijelző tükörnek is tökéletesen megfelel.
-
DemonDani
addikt
Nem értem hogy ezt az nvidia hogy engedhette meg... meg lehet nézni a Viewsonic G-t fényévekkel gyorsabb...
Meg eleve a Honeycomb lesz a megfelelően optimalizált, erre a célre -
Én is kipróbáltam már, hát nagyon nem győzött meg
Egyrészt a kijelző színvilága, kontraszt aránya nagyon nem tetszett, ráadásul szívás a betekintési szög is.Angry Birds-öt valamelyik jómunkás rápakolta, el sem indult . .. mondom WTF?
A kijelző érintés érzékenysége nevetséges, majdnem 100-as szög-kalapács kombóval kellett megdolgozni.
A gombok pedig végképp röhejesek. Tessék visszapakolni a fizikális gombokat, egyszerűen az érintősök nagy része használhatatlan!
Mindig jó véleménnyel voltam a Toshiba laptopokról és elektronikai termékekről, de ez egy förtelem, katasztrófa.
Ja és a 3G hiánya is fájó pont, de legalább az árcetli a maga 120 rugójával vállalható. De nem ilyen hibákkal.
-
vans?
őstag
Csalodas.
-
z0d1AK
nagyúr
Kár, hogy karácsony előtt 2 nappal jelenik meg egy jó ár/érték arányúnak tűnő készülék lehúzós tesztje.
-
hemaka
nagyúr
tipikus példája annak, hogy simán az erős hw magában semmit sem ér...
-
pdatech
csendes tag
Angol kereskedők már novemberben kivették a kínálatból: http://goo.gl/x4Xmb
Mostanra visszakerült, de ugyanazon fenntartásokkal -
Én is néztem a médiában, tényleg nem jó.
Főleg az erősen tükröződő képernyő.Írtam számos PMP teszet, láttam pár kínai cuccot, még azok is jobbak.
És negyed ennyibe kerülnek. -
Valzor
aktív tag
Ez a kütyü nagy csalódás számomra, ez így nem életképes
-
Straw
senior tag
Nekem volt "szerencsém" kipróbálni egy ilyet, az egyik műszaki áruházban, ha az alapján kellene eldöntenem hogy kell-e akkor semmiképp sem, de az is benne van hogy az egy kiállított darab, és ki tudja mit meg hogy nyomogattak rajta a vásárlók, lényeg az hogy az piszokul lassú volt, én elsőre azt gondoltam hogy 600 Mhz-es régi qualcomm van benne, aztán megláttam az nVidia matricát és az volt igazi csalódás.
Abban meg mélységesen igazad van hogy az iPad gyengébb HW-el is jobban kezelhető, hát igen.. az optimalizáció teljes hiánya. De legalább majd lesznek akik kijavítják a toshiba hibáit, főzött romokkal. -
Pocok256
veterán
Hát volt szerencsém kezeim között érezni egy ilyet ... A hátlap borzasztó komolyan megfogom normálisan a készüléket és besüpped a műanyag a hátlapján ilyet még nem láttam ... Így ki be horpad és az anyaga is borzasztó
És ugye ez volt ez első benyomásom a készülékről. Pedig úgy mentem oda, hogy az anyám tegra van benne meg minden finomság biztos jó cucc lesz, de nem
A sebessége borzasztó volt vagy érzékelt a panel vagy nem és teljesen mind1 volt hogy érintettem meg. Volt, hogy egymás utáni 3-4 érintést egyszerűen ignorált. Nem tudom felfogni, hogy lehet egy rendszert így elfarkalni
Sajnos ez nagyon kevés ilyen árhoz és nagyon rossz is cucc kialakítása. Pedig irtózatosan nagy lehetőség van szerintem ebben a chipben -
sto1911
veterán
Ez igy nem valami meggyozo, ok, hogy elso ketmagos, de ez akkor is szornyu. Eleg unalmas fejet vagsz a videon
-
VD
őstag
"Live, azaz élő háttérképeket, ez nem túl nagy újdonság, lévén már az 1.6-os Android rendszereken is elérhető"
Vagyis 2.1-től elérhető és ott is csak akkor ha a gyártó szerint a vas elég erős hozzá.
Egyéb esetekben root nélkül nincs live wallpaper.Apró elírás, de egyre több hasonló van az oldalon...
-
-Valinas-
senior tag
Jajj nekem! Megláttam az első képet a tesztben, és majdnem leszédültem a székről. Félelmetes..
-
kaller1
veterán
Üde színfolt a mobilost tesztek között, köszi!
A készülékben nincs SIM-kártya foglalat, így internetezéshez muszáj a WiFi-re hagyatkoznunk
BT-n keresztül mobilt nem lehet használni modemként?
Új hozzászólás Aktív témák
ma A tesztalanyunk a Toshiba új tabletje, ami az ígéretes hardver ellenére sok szempontból használhatatlannak bizonyult.
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB 6GB RAM Dual Sim Független ajándék üvegfólia és tok
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB natural titanium natúr titán független Apple 1 év garancia
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- BANKMENTES KAMATMENTES ASUS Vivobook 15 X1504ZA-BQ856W
- iKing.Hu - Honor 200 Pro - Moonlight White - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest