- One mobilszolgáltatások
- One UI zápor szórta meg Európát
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Nem lesz One UI Watch 7
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Jobb hajlítható kijelzőt gyárt a Samsung
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- 4 mm alá fogyhat a Galaxy Z Fold7
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bog
HÁZIGAZDA
Azért, mert:
- respektáljuk a gyártók és forgalmazók esetleges kéréseit a stílusra vonatkoztatva
- a ph lapcsoport csak úgy tud működni hatékonyan, ha a gyártókkal és forgalmazókkal kulturált viszonyt ápol, amelynek eredményeképp kapunk teszttermékeket, információkat és pletykákat
- a tesztek szakmai részébe és az egyes termékek értékelésébe senkinek sincs beleszólása. a tálalás módjában természetesen hajlandóak vagyunk kompromisszumokra, ha és amennyiben az esetleges változtatási igények nem befolyásolják a teszt értékelését, illetőleg a szerkesztő/szerkesztőség véleményét
- ha és amennyiben egy termék érezhetően necces, akkor minden esetben igyekszünk egyeztetni a gyártóval/forgalmazóval, hogy csak nálunk van-e gáz, vagy tényleg ilyen minden darab.úgy hiszem, hogy ezek normális dolgok, és alapvetően akkor lenne gáz, ha nem így történnének.
de igazából nem tudom, hogy minek ezt magyarázni. ha azt írom, hogy szerintem z0d1ak egy tahó, akkor nyilván nem leszel boldog, ha viszont azt írom, hogy szerintem z0d1ak reakciója nem volt indokolt, akkor semmi problémád nem lesz a dologgal. ez persze most ki volt sarkítva, de szerintem érzed a párhuzamot.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A tesztalanyunk a Toshiba új tabletje, ami az ígéretes hardver ellenére sok szempontból használhatatlannak bizonyult.
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- One UI zápor szórta meg Európát
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Nem lesz One UI Watch 7
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Politika
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A5 2017 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Akku: 87%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB natural titanium natúr titán független Apple 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Windows 10 pro Retail aktiváló kulcs!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U759 - i3-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Rampage SHIVA SilverStone 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest