Hirdetés
- Honor Magic V2 - origami
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Huawei Watch GT 2 - épp ideje!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Új hozzászólás Aktív témák
-
nebali
tag
szépen felupgradeltem 32bites windows10 release preview-ra sd kártyára fel az iso jobb klikk mount s mehet is. kell 4.5 gig hely szabad. Mindenkinek csak ajánlani tudom. Utána fel kell rakni intel ÉS toshiba platform drivert (latest 2014) s mindeb hardver megy, két restart után a kamerák mikrofonok/tpm/gps megy. glhf
-
nebali
tag
válasz
AxBattler
üzenetére
IGEN, nálam így megy sc2
bt bill s egér. otg is megy. gps programot nem kerestem.
mivel csak ezen az új apin érhető el, soroson nem. Erre Bárki?tested working
ÍME:
http://garvis.ca/2013/02/21/converting-an-sd-card-to-permanent-storage-in-windows-devices/ -
nebali
tag
http://www.umpcportal.com/2014/01/toshiba-encore-wt8-review/
jó cikk én touch gondokkal nem találkoztam.
+tpm chip -
nebali
tag
a nemrég kijött 60fps-es 4k bigbunny-t is minimális cpu terhelés mellett framedrop nélkül játssza.
ezt i7-4700hq+750m nem tudja
-
nebali
tag
Nekem encore van.
Mindkét kérdésedre igen a válasz.
dvd-t nem írtam de bios látta és win is. hdd ok
Programokat (pl én sc2-t) az sd kártyára is lehet telepíteni, de mivel windows eltávolítható eszközként látja, by default nem enged oda (pl sc2 telepítő), de ha disk management-ben, ahol betűjelet tudsz adni neki, "bemappolod" a C:\DATA vagy neked tetsző mappába ((amit előtte már létrehozol)) pluszban, akkor látszik az sd mint D:\ és mint c:\adat, így mér felment az SC2.
Hozzátenném hogy sc2 menü mediumon 1280 ban stabil 60pfs, 4-es multi nagy csatánál pedig ugyanúgy tud 5 fps lenni, mint ati 5770-en
a tosh-ban több szempontból több hw van mint jelen konkurensekben, de vastagabb s nehezebb a nagyobb akksi miatt.
Stereo Microphone
Sensors GPS/3D Sensor/Compass/Gyrohdmi és compass nincs a többiben ha jól tudom.
sdxc UHS-I slot, tehát már a gyorsabb sd-t is kezeli.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3760, 93% Akkumulátor
- FELVÁSÁRLÁS A GYŐRÚJBARÁTI BOLTUNKBAN!
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3618,96% Akksi
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
bt bill s egér. otg is megy. gps programot nem kerestem.