- Augusztusban jön a Honor Magic V Flip 2
- Magisk
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
Új hozzászólás Aktív témák
-
nebali
tag
szépen felupgradeltem 32bites windows10 release preview-ra sd kártyára fel az iso jobb klikk mount s mehet is. kell 4.5 gig hely szabad. Mindenkinek csak ajánlani tudom. Utána fel kell rakni intel ÉS toshiba platform drivert (latest 2014) s mindeb hardver megy, két restart után a kamerák mikrofonok/tpm/gps megy. glhf
-
nebali
tag
válasz
AxBattler #102 üzenetére
IGEN, nálam így megy sc2
bt bill s egér. otg is megy. gps programot nem kerestem.
mivel csak ezen az új apin érhető el, soroson nem. Erre Bárki?tested working
ÍME:
http://garvis.ca/2013/02/21/converting-an-sd-card-to-permanent-storage-in-windows-devices/ -
nebali
tag
http://www.umpcportal.com/2014/01/toshiba-encore-wt8-review/
jó cikk én touch gondokkal nem találkoztam.
+tpm chip -
nebali
tag
a nemrég kijött 60fps-es 4k bigbunny-t is minimális cpu terhelés mellett framedrop nélkül játssza.
ezt i7-4700hq+750m nem tudja -
nebali
tag
Nekem encore van.
Mindkét kérdésedre igen a válasz.
dvd-t nem írtam de bios látta és win is. hdd ok
Programokat (pl én sc2-t) az sd kártyára is lehet telepíteni, de mivel windows eltávolítható eszközként látja, by default nem enged oda (pl sc2 telepítő), de ha disk management-ben, ahol betűjelet tudsz adni neki, "bemappolod" a C:\DATA vagy neked tetsző mappába ((amit előtte már létrehozol)) pluszban, akkor látszik az sd mint D:\ és mint c:\adat, így mér felment az SC2.
Hozzátenném hogy sc2 menü mediumon 1280 ban stabil 60pfs, 4-es multi nagy csatánál pedig ugyanúgy tud 5 fps lenni, mint ati 5770-ena tosh-ban több szempontból több hw van mint jelen konkurensekben, de vastagabb s nehezebb a nagyobb akksi miatt.
Stereo Microphone
Sensors GPS/3D Sensor/Compass/Gyrohdmi és compass nincs a többiben ha jól tudom.
sdxc UHS-I slot, tehát már a gyorsabb sd-t is kezeli.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPad 8th.128GB Wifi Megkímélt/1-3 hónap gar.Akku 93%/p4327
- Eladó Apple Ipad Air 5 10 9 / M1 /WIFI + CELLULAR / 256GB Újszerű állapotban!
- iPad Pro M2 11" 128GB Wifi Újszerű/2027.05.26.Gar./Akku 97%/p4316
- Kompakt Gamer Erőmű: Lenovo Legion Y700 Tablet +3db tok.
- GARANCIÁLIS, 100% AKKSI iPad Mini 7 128GB Asztroszürke
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest