Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android szakmai topik
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Magisk
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hazai akkumulátorrekordra pályázik a OnePlus 15R
Új hozzászólás Aktív témák
-
QwErTy42
addikt
Meg is nézheted őket. Mert a Photoshop elég sokat tud kamatoztatni egy professzionális Quadro vagy Firepro kártyából. Ha nem hiszed nézz utána.
Lényegesen masszívabbak, jobb az aksijuk, a hűtésük és a supportjuk is.Nem azért hasonlítottam össze mert... hanem, mert az egyik fórumozó munkára javasolta ezt a játékos gépet. Munkára pont hogy nem alkalmas.
Tartom magam amellett az állítás mellett, hogy egy Dell Latitude, Precision, Lenovo Thinkpad vagy HP Elitebook, Z book mellett elbújhat.
Dell Latitude tapasztalatok: asszonynak öt és fél éve van meg a gépe(d630). Még Vista matrica figyel rajta. Melóhelyen a sori dolgozóknál 4-5 éves "levedlett" irodai gépek vannak. Na azok a srácok még kevésbé kímélik, mint a párom. Hozzá kell tennem, hogy a műszak nagy részében csak messziről látnak hálózati csatlakozót azok a gépek.
Korábbi munkahelyemen: Elitebookal szaladgáltak a főnökeim és a kollégáim egy része.Na meg ugye otthon az ember nem napi 8+ órában használja a laptopját.
Persze az összes multi cég, ahol 10 ezrével veszik az üzleti gépeket, hülyék, mert olcsóbban kaphatnának gémer laptopot, ami ugyanúgy jó.

-
QwErTy42
addikt
Dell Precision, HP Elitebook vagy Lenovo Thinkpad. Megeszik ezt a vackot reggelire.
Nem mellesleg 3-4 év garival a 2 helyett és olyan akksival, amik 2-3 év múlva is használhatóak.Játékra Dell vagy Asus ROG, munkára az előbb taglaltak. Nem értem azokat, akik ilyet vesznek. Szerintem ez így csúnya is, meg gagyi is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo P1 GEN 5/16'WQUXGA 4K TOUCH/i7-12800H vPro/32GB DDR5/4TB SSD/RTX A4500 16GB GDDR6/GARANCIA!!
- Eladó Laptop - ASUS VivoBook S14 - S430F
- 61 db Dell Docking Station PR02X - Töltővel
- 3 db HP EliteBook 840 G2 Notebook, i5-5300U processzorral
- Beszámítás! Apple Macbook Air 15 M2 2023 8GB 256GB notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest