Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- iGO Primo
- Google Pixel topik
- Magisk
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Milyen robotporszívót vegyek karácsonyra? (2025)
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
rosand86
csendes tag
Igen abban igazad van, hogy az üzleti gépekkel szemben elvérzik akkumulátor kapacitás tekintetében (talán még tartósságban is). Mert nem arra vannak. Általános munkahelyi gépnek inkább valami üzleti sorozatbeli gép való ez tény. Bár én is jobban örülnék egy Qosmio céges gépnek akkor lehet meló után még játszani is rajta.
ÉS szerintem LBandi is hasonlóra gondolt. De átlagos üzleti felhasználásra valóban nem való. Főleg ahogy nézem a munkahelyemen a főnököknek van ilyen vállalati gépük, akik Word-öt meg powerpointot használnak rajta. És amennyire értenek hozzá kell is a tartósság és a support
Tényleges fejlesztésre már nem biztos hogy olyan jók, mivel alacsony fogyasztású komponensek vannak bennük, amiknek a teljesítménye is kisebb. Ott már lehet értelme egy Gamer laptopnak is vagy egy teljesítménycentrikus vállalati gépnek, de az már nem fog napi 8 órát akkuról elmenni.Az én Toshiba laptopjaim (Igaz csak középkategóriás Satellite sorozat) napi 20-22 órát mennek (illetve az előző csak addig amíg én használtam, most ismerősnél biztos kevesebbet). Nappal velem van munkahelyen, és dolgozgatok rajta míg a nagy gép fordít/telepít stb. Éjszaka meg linux kerneleket tölt le/seedel

És bírja, bár 4 év után a winyónak kezd hangja lenni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Pánik a memóriapiacon
- Epic Store Ünnepi Ajándékozás - 3. nap: Blood West
- PlayStation 5
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Hardcore café
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Így építsd a billentyűzeted!
- Háztartási gépek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- MSI Thin 15 gamer laptop, Core i5, RTX 4050, 3 év Garancia + 5 év Biztosítás!
- Újszerű ASUS Zenbook 13 i7 11.gen /16GB RAM/1TB SSD/300 nit
- ÚJ Lenovo Yoga 7 - 14" WUXGA OLED Érintő - Ryzen AI 5 340 - 16GB - 512GB - Win11 - 4 év garancia
- Dell Latitude 5330 - 13,3" touch, i5-1245U, 16GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
- Dell Latitude 5430 - i5-1245U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku számla, garancia
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Xiaomi kamera + HUB + okoskonnektor eladó
- iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4161, 91% Akksi
- Xiaomi 13T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
ÉS szerintem LBandi is hasonlóra gondolt. De átlagos üzleti felhasználásra valóban nem való. Főleg ahogy nézem a munkahelyemen a főnököknek van ilyen vállalati gépük, akik Word-öt meg powerpointot használnak rajta. És amennyire értenek hozzá kell is a tartósság és a support
Tényleges fejlesztésre már nem biztos hogy olyan jók, mivel alacsony fogyasztású komponensek vannak bennük, amiknek a teljesítménye is kisebb. Ott már lehet értelme egy Gamer laptopnak is vagy egy teljesítménycentrikus vállalati gépnek, de az már nem fog napi 8 órát akkuról elmenni.