- iPhone topik
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Huawei P20 - ez is kétkezes lett
- Yettel topik
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Milyen robotporszívót vegyek karácsonyra? (2025)
Új hozzászólás Aktív témák
-
rosand86
csendes tag
Igen abban igazad van, hogy az üzleti gépekkel szemben elvérzik akkumulátor kapacitás tekintetében (talán még tartósságban is). Mert nem arra vannak. Általános munkahelyi gépnek inkább valami üzleti sorozatbeli gép való ez tény. Bár én is jobban örülnék egy Qosmio céges gépnek akkor lehet meló után még játszani is rajta.
ÉS szerintem LBandi is hasonlóra gondolt. De átlagos üzleti felhasználásra valóban nem való. Főleg ahogy nézem a munkahelyemen a főnököknek van ilyen vállalati gépük, akik Word-öt meg powerpointot használnak rajta. És amennyire értenek hozzá kell is a tartósság és a support
Tényleges fejlesztésre már nem biztos hogy olyan jók, mivel alacsony fogyasztású komponensek vannak bennük, amiknek a teljesítménye is kisebb. Ott már lehet értelme egy Gamer laptopnak is vagy egy teljesítménycentrikus vállalati gépnek, de az már nem fog napi 8 órát akkuról elmenni.Az én Toshiba laptopjaim (Igaz csak középkategóriás Satellite sorozat) napi 20-22 órát mennek (illetve az előző csak addig amíg én használtam, most ismerősnél biztos kevesebbet). Nappal velem van munkahelyen, és dolgozgatok rajta míg a nagy gép fordít/telepít stb. Éjszaka meg linux kerneleket tölt le/seedel

És bírja, bár 4 év után a winyónak kezd hangja lenni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad X13 G2 13.3" -50% AMD Ryzen 5 Pro 5650U Hexa-core 16GB 512GB SSD FHD
- Uhh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Lenovo Legion 5 15ARH05H - Gamer Laptop
- A KINCS! Zsír Dobozos HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop 14" -50% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD
- Macbook Pro 13" Silver A2338 2020 M1/16/256 120 Ciklus 100% Akku
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3851
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3971, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
ÉS szerintem LBandi is hasonlóra gondolt. De átlagos üzleti felhasználásra valóban nem való. Főleg ahogy nézem a munkahelyemen a főnököknek van ilyen vállalati gépük, akik Word-öt meg powerpointot használnak rajta. És amennyire értenek hozzá kell is a tartósság és a support
Tényleges fejlesztésre már nem biztos hogy olyan jók, mivel alacsony fogyasztású komponensek vannak bennük, amiknek a teljesítménye is kisebb. Ott már lehet értelme egy Gamer laptopnak is vagy egy teljesítménycentrikus vállalati gépnek, de az már nem fog napi 8 órát akkuról elmenni.