Hirdetés
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Asus Zenfone 8 - komplett kompakt
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- CMF Watch Pro 2 - ebből a poénból többet is ki lehetett volna hozni
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Honor 400 Pro - gép a képben
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ailton
tag
Ezt kár volt kiadni :\ hihetetlen...
-
chosa91
aktív tag
Az ár.. ajjwé.
-
gaben1117
senior tag
Kicsit megszaladtak az árral.
-
"A gép megbonthatatlan"
Eh, he-he, megbonthatatlan
-
tzsolesz
nagyúr
Ez eddig a legszebb táblagép amit láttam. Nekem nagyon bejön. A kijelzője is nagyon szép lehet. Csak hát sajnos 100K-nál nem ér többet.
nem értem a Toshibát, aki ilyen jó kis cuccokat tud csinálni, az miért nem tanul meg részleteiben is odafigyelni a piac elvárásainak.
- optimalizált szoftver
- jobb kamera
- a piac árérzékenysége -
BossBoss
őstag
Nagyon kevés ez így, és ráadásul horror áron. Tényleg kapufa!
-
Polllen
nagyúr
ICS-vel elgondolkodnék rajta 90k korul. Addig a rossz vicc kategoria:-)
-
ivarg
tag
Én egy Bécsi Mediamarkt-ban néztem meg "merő véletlenségből" kilőttem a mcafee-t és láss csodát utánna nem szaggatott szinte egyáltalán...
A cucc minőséginek tűnik, a címke szerint már hetek óta kint van, nem tűnt kopottnak karcosnak, az ár minden esetre pofátlanság.
A kijelzője képe nem különösebben szép a fényereje sem magas és maga a készülék hardverileg sem túl kiemelkedő nettó 80 lenne a plafon amit korrektnek tartanék, de annyiért sem venném meg.
Ja ott azt írták hogy az ICS ősszel várható rá... -
A lassúság oka a honeycomb optimalizatlansága nem tegrára.
-
debrejo
senior tag
-
Napfénysüti
nagyúr
Ilyen áron szerintem megint bukta lesz a Toshibának.
Nem lenne ez rossz gép de durván túlárazták. -
prolad
addikt
Ha ezt 150-ért árulják kíváncsi leszek mibe kerül majd a 13-as táblájuk.
-
debrejo
senior tag
Az alumínium lágyfém alapjáraton, ha nincs felülededzve (betétedzve, nitridálva), iszonyat gyorsan kopik. Ilyen vékony alkatrésznél viszont edzeni igencsak macerás, ellenben nem lehetetlen, viszont nem olcsó
Már-már jobban karcolódik mint egy normálisabb műanyag, legalábbis sokkal jobban látszik az alun a karc mint mondjuk egy fekete polikarbonát házon.
-
Flash86
tag
Én azért örülnék neki, ha a galaxy nexus hardvere átlagos lenne
Egyébbként nem értem a vas az egy google referencia modellé, más a kijelző felbontása meg a kamera szenzor, tehát még olyan baromi sokat se kéne szenvedni a portoláson 4.0-ra...
-
hackeeeee
Jómunkásember
Ez a tabletdolog sehogy nem akar összejönni a Toshibának.
-
amanoba
őstag
150k...végülis csak az akkuidő szar, nincs sim fogalalat, akadozik a rendszer..ezek csupán a legfontosabb dolgok lennének (számomra) egy táblában.
Harmadáron se venném meg.. -
bazs.88
csendes tag
A német MediaMarktban volt alkalmam megtapizni, és bizony nagyon korrekt az ára! Viszont valóban szaggat, és a kamerája egy szar (bár a kamera engem soha nem izgatott egy tableten - nem ezt viszi magával az ember a fontosabb eseményekre fotózni). Maga a tablet viszont gyönyörű! http://www.mediamarkt.de/mcs/product/TOSHIBA-Tablet-AT200-101-16GB-silber,48353,286806,257749.html
Le is csekkoltam, magyar menü is választható, szegény németeknek át is állítottam az összes Toshiba tabletet
379 euró a mai árfolyammal már sokkal barátibb ár, mint 150 ezer forint...
-
Tomy Yayo
senior tag
Jól indul a napom. A Toshiba tabletes próbálkozásain midnig jót röhögök
Ez az ár, ez... nem is folytatom, mert leköpöm a monitort müzlivel. Hány ilyen bukás kell még, hogy rájöjjenek, hogy ez nekik nem megy?
Vagy az eddigiek sikeresek voltak? Nagyon nem hinném. Nem lenne ez olyan szar, fele ekkora kezdőáron.
-
Cyberpunk
félisten
Drága! Inkább a Prime, ezt nem tudom hogy gondolta ennyiért a Toshiba. Jobb mint az elődök, de kösz ez sem kell.
-
kolosanyi
veterán
válasz
Brutális eb #3 üzenetére
Pedig amúgy nem gyártanak rossz cuccokat, ez is egy teljesen jó kis v tart tablet lenne, csak 50 ropival olcsóbban. De tényleg, kb annyiért be lehet szerezni egy iPad 2-t is, ami még mindig a konkurencia előtt b jár magasan. Ha nem létszükséglet a droid, akkor sokkal jobb választás. Meg mindenhogyan az...
-
petipetya
nagyúr
Kár érte, 90ezerért jó ajánlat lett volna.
-
Retekegér
MODERÁTOR
Ennyiért kerülhetett volna bele SIM foglalat. Nem gondoltam volna, hogy a szálcsiszolt (?) alu hátlap ilyen gyorsan karcolódik. Amúgy hajlékony kijelzővel nyomulnak, vagy mi?
-
<Attila>
tag
Hát ez a tablet ilyen magas áron egy vicc.
-
JanFe
aktív tag
Hat ez tul draga, de a cucc eleg jo
-
Brutális eb
addikt
Közepes cucc röhejes áron.
70 is sok lenne érte......
Nem vagyok gonosz de az ilyen harács kfték mint a toshiba nyugodtan tönkremehetnének. -
D80
tag
Sebességen az ICS biztos segít, ha kijön rá! Ára annak tudatában, hogy 3G nincs benne, nagyon túlzó!
-
Youri
veterán
Mivel Toshibáról van szó, gyorsan az árhoz ugrottam. Persze, hozták a formát...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- XPS 15 9520 15.6" 4K+ IPS érintő i7-12700H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Lenovo Thinkpad USB-C dokkoló
- TUNINGOLT Dell Vostro munkához, tanuláshoz, netezéshez (2029-ig támogatott Win 10 és Office 2024)
- IdeaPad 5 Pro 16ACH6 16" QHD+ IPS Ryzen 5 5600H 16GB 512GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- Gamer laptop felvásárlás Magas áron, gyorsan és egyszerűen!
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest