- One mobilszolgáltatások
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Magisk
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rotyi
aktív tag
Az első kérdést nem azért írtam, mert nehéz lenne. Sokan ott jöhettek rá, hogy sima copy/paste módszerrel nem fog menni. Ha ezen sikeresen túltette magát valaki akkor a 14-es kivételével nem jelenthet gondot. A 14. kérdésnél érdekes módon nekem is hasonló szituáció ugrott be elsőre mint ami a megoldás, mégis elkerülte a figyelmemet, nem is egyszer....
Jó a játék.
És a 18. válaszával én is találkoztam az előző kereséseknél, de le kellett ellenőrizni.Tovább, tovább, tovább....
-
tixem
addikt
Majd én
<>#&@{}<;>*Ä|݀̀̀÷ Na, valahogy így szokták helyettesíteni a kilométer hosszú káromkodásokat. Délután óta szutyakolok vele, több videót is végignéztem 0,25-ös sebességgel, azokat is már leszűrve időrendileg, hogy mégis melyik lehet az ahol Bog felbukkanhat. Ez annyiban segített, hogy nem minden egyes videót kellett végignéznem a szóban forgó csatornákon, de semmivel sem jutottam előrébb. A 4 válasz közül egyet sem sikerült eddig 100%-ban kizárni. Továbbra sem értem mi köze egy random youtuber videós tartalmának a mobilarénához, nade ez már legyen az én bajom.
Betippelek egyet, nincs több ötletem
Kicsit feltossza az agyam, mert eddig mindegyik kérdésnél tudtam hol kell keresgélni és találtam is választ max 1-2 perc alatt, pont egy ilyenen random hülyeségen akadok fenn.
Új hozzászólás Aktív témák
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Grim Dawn
- Autós topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Bestbuy játékok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Phanteks NV5 MK2 White (PH-NV523TG DMW02)
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest