- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Depression
veterán
válasz
Bathory Peti #28 üzenetére
Egyrészt nem szidom az iphone-t, mert itt csak arról van szó, tehát nincs viszonyítási alap semmilyen másik készülékről.
Egy biztosító adatai, ami 20k darabról szól, azért relevánsabb minden idebiggyesztett hsz-nál.
Én is dobáltam már mindegyik telefonomat (sajnos), és egyetlen egy sem ment tönkre. A siemens c45-öm még a Szinvát is megjárta. Este a hídról beleesett, és úgy találtuk meg, hogy bekapcsolt a háttérvilágítás 30-40 centi víz alatt.
Ez a statisztika a biztosítónak kell, mert ezzel tudja azt mondani, hogy magasabb lesz a biztosítás összege, mert sérülékenyebb a telefon. Pont úgy, ahogy a kocsim biztosítója azt mondta, hogy bmw? +10%.
-
manchester85
veterán
válasz
Bathory Peti #36 üzenetére
Nekem 3G-m van. Csak példaként hoztam fel az esetemet. Gondolom hasonlóképp a 4-en is keletkezhet buborék, mert miért ne? Gondolom, nagy hőingadozás miatt történhetett, nagyon meleg volt akkor. Az iPhone 4 viszont már egy teljes üveg- és kijelzőcserét igényel majd. Ehhez ugye meg még le se kell ejteni.
-
Depression
veterán
válasz
Bathory Peti #17 üzenetére
De már az is tény, hogy a 4 jobban törik, mint az elődje.
-
mrhitoshi
veterán
válasz
Bathory Peti #20 üzenetére
nem akarom leminősíteni őket, mert bevallom nekem is tetszenek az Apple termékei, csak azon vagyok kiakadva, hogy sokak szerint, ami nem Apple az már sz@r...
-
Воланд
titán
válasz
Bathory Peti #15 üzenetére
Még jó, hogy nem fogadtunk.
-
mrhitoshi
veterán
válasz
Bathory Peti #13 üzenetére
Inkább, annyira dicsőítik az Iphone-t, és ezért más jó készülékeket a WC-ben húznak le..., mert nem Apple
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Windows 10
- Mikrotik routerek
- Milyen monitort vegyek?
- Villanyszerelés
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Everest / AIDA64 topik
- Nyaralás topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest