- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- iPhone topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
mrhitoshi #51 üzenetére
most mi? soroljunk telefonokat más gyártótól hasonló árfekvésben?
szálj már le a földre még nem is a legdrágább telefon, és jelzem ha kijön a win 7-es széria bőséggel lesz itt körülötte versenyző...Meg szerinted az almát meg pont érdekli hogy itthon kinek van rá pénze? vagy ez néptelefon? ennyibe kerül. pont. tudod minden annyit ér amennyiért el lehet adni. persze amcsiknál megint más a gyerek fekvése, az átlag fizuhoz mért ára jelentősen alacsonyabb. fogjuk már fel hogy gyakorlatilag piciny hazánk nem piac a legtöbb gyártó számára, nem ide árazzák be a termékeiket, így nem az itteni fizetésekhez van belőve, és soha nem is lesz.
megint más kérdés hogy nekem olyan 60k körül van az ingerküszöb, nem vagyok hajlandó ennél többet költeni egy telefonra részlet ide vagy oda. ha totálban ezt átlépi akkor felejtős. így nem húzok se alma se más gyártó fele...
-
Bathory Peti
aktív tag
válasz
mrhitoshi #24 üzenetére
Én egy szóval se mondtam ilyet.Vannak nagyon jó telefonok az applen kivűl is,mint pédául a Desire,Galaxy,stb,sőt az optimus is tetszik,én nekem iphonem van nagyon szeretem,de volt sok androidos telefonom is amiket nagyon szerettem.Csak nekem ez az egész hozzászólás úgy jön le,hogy milyen sz@r ez az apple,hogy törik az üvege ha esetleg ugy ejtik le ahogy nem kellene.Megsugom,nagyon sok másik telefonnak is be tud törni a kijelzője,nem csak az iphone-nak.Engem ez zavar,hogy megint van egy hír,ami egy csomó telefonra igaz,és egyből sz@rozzák az iphonet.
-
Bathory Peti
aktív tag
válasz
mrhitoshi #10 üzenetére
Milyen 350000ft?150000ft-ért már vehetsz gyári függetlent Angliában.Itthon meg dominóval 186000ftés 27.-én jön a vodához is,és akkor lejjebb megy az ára.Amúgy meg nem kell dobálni,én már leejtettem egyszer,és semmi baja sincsen.Ez megint arra megy hogy tudják fikázni az iphonet.Nem kell megvenni ha nincs pénzed,meg ha nem tudsz vigyázni rá.Ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest