- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Yettel topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
Új hozzászólás Aktív témák
-
doc
nagyúr
-
-
doc
nagyúr
tudom mire valo a deb meg rpm
de azokat is elo kell allitani, karbantartani, stb. Binarisbol is kell a 64 bites, ha tamogatsz 32 bitet akkor az is. De ha nem csak a kommersz desktopra losz, akkor kell pl IA64, stb tamogatas is.
Az Adobet illetoen csak reszben relevans, de mi peldaul a kovetkezo platformokra buildelunk:
linux-x86
linux-x86_64
linux-ppc64
linux-ppc64le
linux-ia64
linux-aarch6
freebsd-x86_64
solaris10-sparc
solaris10-x64
linux-s390
linux-s390x
hpux-pa-11v3
hpux-ia64
aix-71
macos
windowsEs ezek csak a binarisok, a csomagolas meg ehhez jon hozza...
Baromi sok melo ennyifele platform karbantartasa. Mivel nalunk ok a vevok, igy beloluk elunk, ezert van a termek. De ha a vevoink 98%-a macos + windows felol jonne, nem vergodnenk nagyon hogy a maradek 2%-ot lefedjuk a munka megotszorozesevel -
CPT.Pirk
Jómunkásember
Ezt majd megnézem, ilyennel dockerrel még nem próbálkoztam. Köszi!
Egyébként igen, mindent-is csináló, belakott rendszerről van szó. Meg nem is tudom mire lenne érdemes leváltani egy Lubuntu LTS-t, ha egyáltalán.bambano: ki tudnék békülni vele, ha ilyesmit mint a onedrive csomag, lehetne a backports-on keresztül frissen tartani, ahogy pl. a LibreOffice-t is lehet. Ezek nem rendszer appok, nincs kihatásuk a rendszer stabilitására.
-
bambano
titán
nem hiszem, hogy egyszerű választ lehet adni rá.
össze kell hasonlítani, hogy melyikkel van kevesebb baj: fordítgatni a csomagot kézzel vagy kihajítani az alap oprendszert.
a debian way tudtommal az, hogy freeze után nem raknak be újabb verziót. csak firefoxból, ha jól látom... -
bambano
titán
ja, én is b...tom, ha bemegyek egy vegán vendéglőbe, és nem kapok húst. vagy egy fine diningbe, és olyan tányért raknak elém, amit rendes étteremben elmosogatnának.
ez csak annyit jelent, hogy te nem vagy a debian célcsoportja.ezt kellene megérteni, hogy el kellene fogadni, ha valamit nem neked csinálnak. a varroda előtt se tüntetsz, mert szoknyát varrnak....
remélem, most nem trafáltam bele semmibe
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Lian Li O11D MINI-X gépház
- Lenovo ThinkPad P17 Tervező Vágó Laptop -50% 17,3" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- FSP DAGGER PRO ATX3.0(PCIe5.0) 850W Sfx tápegység
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD Magyar
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Új, verhetetlen alaplap sok extrával!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest