- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 17 - alap
- Yettel topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Somatom
veterán
válasz
tordaitibi #20 üzenetére
Célszoftver az más tészta, de tartalomfogyasztáshoz minden platformra megvannak az általános szoftverek. Winen hol van az alkalmazásbolt, ahonnan ezeket telepíthetem? A többi nyavajájával mi a szitu? Emlékszem, hogy XP -nél volt Java -vadászat, a net.framework különböző verzióinak felszenvedése, a vírusírtók nyűgjeiről nem is beszélve. Gyűlöltem az egész hercehurcát, gyötrelem volt minden használatnál megküzdeni a függőségek üzeneteivel, nyavajáival. Persze, minden problémát többféleképpen is meg lehet közelíteni. Sztem a mobil életmódhoz alap a mobilnet. Én ebből indultam ki, és ezért van flottás, korlátlan netem. Ha net van, akkor minden van.
Havi 5800Ft társkártyával, így az otthoni net is letudva. Belföldön nem kell tárat sem hurcolnom, mert az otthoni NAS -ról bármilyen adatomat elérem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad P14s Ryzen 5 PRO5650u 32GB RAM 512GB SSD 4GB dedikált VGA Érintőkijelző
- Apple iPhone 15 Pro, 128Gb, független, fekete, 1 év garancia
- AMD Ryzen 5 5600X 6-Core 3.7GHz AM4
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i3-6GEN I 4GB I 128SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i3-7GEN I 4GB I 128GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3610
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Samsung Odyssey G5 32 QHD 144Hz VA 1ms monitor monitor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone XR / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 95% akku
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3391
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest