- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
Új hozzászólás Aktív témák
-
Somatom
veterán
válasz
tordaitibi
üzenetére
Célszoftver az más tészta, de tartalomfogyasztáshoz minden platformra megvannak az általános szoftverek. Winen hol van az alkalmazásbolt, ahonnan ezeket telepíthetem? A többi nyavajájával mi a szitu? Emlékszem, hogy XP -nél volt Java -vadászat, a net.framework különböző verzióinak felszenvedése, a vírusírtók nyűgjeiről nem is beszélve. Gyűlöltem az egész hercehurcát, gyötrelem volt minden használatnál megküzdeni a függőségek üzeneteivel, nyavajáival. Persze, minden problémát többféleképpen is meg lehet közelíteni. Sztem a mobil életmódhoz alap a mobilnet. Én ebből indultam ki, és ezért van flottás, korlátlan netem. Ha net van, akkor minden van.

Havi 5800Ft társkártyával, így az otthoni net is letudva. Belföldön nem kell tárat sem hurcolnom, mert az otthoni NAS -ról bármilyen adatomat elérem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- PlayStation 5
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vírusirtó topic
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Adobe Lightroom topic
- Synology NAS
- Battlefield 6
- Semmibe veszi a KRESZ-t a Tesla Mad Max módja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető Dell GAMER laptop G15 5511
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Pro Display XDR 32 6K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4060 TI 16GB Gamemax Brufen C3 BG 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest