- Poco F7 – bajnokesélyes
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- A legolcsóbb és a legdrágább új iPhone fogy a legjobban
- Nem lesz iPhone 19
- Milyen okostelefont vegyek?
- Egyéves Gemini AI Pro a Google-től a magyar egyetemistáknak is
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Huawei P30 - kell ennél több?
- iOS alkalmazások
Új hozzászólás Aktív témák
-
"a Telenoros netet nem fogyasztja a MyTV, tehát TV szempontból mindegy, hogy mennyi mobilneted van."
Csak én vodafonos vagyok"Elvileg van benne egy "metered mód", aminél nem frissítget a Win."
Ez így van, és valóban javítva lett amit írtál, ennek ellenére én windowst a mobilnetemre rá nem engedek csatlakozni, mert bár a win tiszteletbe tartja hogy metered de külső alkalmazások nem, pl. a nyüves Viber többször megszívatott, 200megákkal updatelt a háttérbe. Ezokból (is) van a Linux Mint, azt ha beállítom akkor 1 byte nem megy se ki se be."Találtam vmi alkalmazásboltot, de Firefoxot nem találtam benne."
Nem a WinStoréba kell keresni, az a PlayStoréhoz képest vicc kategória. Megkockáztatom és tartom is eme kijelentésemet, miszerint a winre van a legbőségesebb alkalmazáskínálat, én még nem találkoztam olyan szoftver igénnyel amit win alatt néhány perc kereséssel ne tudtam volna megoldani. És van (nagyon sok) olyan szoftver aminek a Linuxos megfelelője a földön nincs, épp egy célszofttal kapcsolatosan levelezek egy linux fórumon hetek óta és nincs közelítő megoldás sem, nemhogy teljes értékű.Nálam is van nemegy olyan app ami android alatt verhetetlen. Ezért írtam előzőleg hogy nem ragadok le semmi mellett, használom a 3 oprendszert, mindegyiket a maga helyén, idejében, a legkézreállóbb appokkal és az épp adott szituációnak leginkább megfelelően.
És mégegy ami a win mellett szól és le a kalappal, én a w10-en 2002-2005-ös szoftvereket lazán futtatok, pofonegyszerűen, portable változatban. Ezt überelje felül a Linux vonal, a szinte követhetetlen és nem csereszabatos vonalak, forkok, kernelek tömkelege stb. terén. Már egy ablakkezelő megváltoztatása komoly szoftverfuttatási probblémákba fut bele.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elon Musk járatára váltott jegyet a legújabb magyar műhold
- Milyen alaplapot vegyek?
- Beköszöntött az űrinternet kora
- Xbox Series X|S
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Vezetékes FEJhallgatók
- VGA kibeszélő offtopik
- Autós topik
- Sweet.tv - internetes TV
- További aktív témák...
- D5 Gamer PC - i5 12400f, RTX 3070 és 16gb DDR5 RAM + GARANCIA
- Nitro ANV15-41 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7735HS RTX 4050 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Precision 7680 16" FHD+ IPS i7-13850HX RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe IR kam gar
- PlayStation 4 500GB konzol eladó
- XPS 17 9720 17" FHD+ IPS i7-12700H RTX 3060 16GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- HP Z8 G4 Workstation (gamer célra is) dupla CPU Xeon Gold 6134
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Hp Zbook 15 G5 15,6" FHD/ i7-8850H, 32GB, 512GB SSD, Quadro P2000, Magyar- Win11
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest