- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Netfone
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
t-bali3
senior tag
"így kell normálisan csinálni, nem ahogy mondjuk a MÁV sztrájkol, hogy "na most akkor hajnal 5-től délelőtt 11-ig nem indul vonat". ebből mi jön le a vezetőségnek? "jó, akkor 11-től menni fognak a vonatok""
Nem tudom feltűnt-e, de minden valamirevaló ember (tisztelet a kivételnek) hajnal 5 és délelőtt 11 között elmegy dolgozni, így igencsak zavaró tud lenni az a fajta sztrájk is...
Nem kívánom Neked, hogy azzal kelljen szívnod, amikor manapság már az is jó ha van munkád, hogy hogyan jutsz be reggel melózni! (na jó kicsit azért kívánom
)
És magával is kiszúr az a spanyol sztrájkoló, aki erőlteti ezt a kiállítás ideje alatt, mert bizony nem kis bevételtől esik el az ország (órákig sorolhatnám az összes érintettet), ha emiatt esetleg elpártol az MWC Barcelonától a jövőben...ez az egész csak akkor állja meg a helyét ha blöff (ami szerintem esélyes).
-
törölt tag
éppen ez a baj, hogy a hatásossága miatt ez nem biztosít reális tárgyalási alapot, ahogy az sem, ha a városigazgatás tagjainak családját fenyegetik/rabolják el. ez utóbbi ugye bűncselekmény. de hasonlóan remek megoldás a forgalomlassító demonstráció és a többi is, mert tökre nem azokat szivatja, akik tehetnek róla.
ráadásul ez a fajta demonstráció pont a kritikusan alulfizetett szakmákban nem opció. rendőr, orvos vagy mentős sztrájk esetén nézhetnének az emberek, csak az a helyzet, hogy jó érzéső ember nem demonstrál azzal, hogy másokat veszélyeztet.egyébként BP közlekedése nem lenne olyan rossz, az éjszakai járatok kifejezetten jók, de a nappaliaknál is inkább csak néhány peremkerületi vonallal van baj. illetve a járművek állapotával. ha 10 évesnél nem lenne régebbi jármű, akkor szerintem nem lenne igazán elégedetlenség. illetve a másik, hogy közlekedési mentalitásban nagyon el vagyunk otthon maradva sajnos. ez az egész koncepció, hogy menő bliccelni, meg fogócskát játszunk az ellenőrökkel egy vicc. komolyan én is a kőkorszakban éreztem magam, amikor Karácsonyra hazamentem. és ez mind utasokat, mint utaztatókat minősítve sajnos...
-
kolosanyi
veterán
Igen tudom. De akármennyire is hangsúlyozod ki még jobban, a véleményem változatlan marad: g*ciség. Mert igenis szemét dolog elérni azt, hogy egy egész városnak legyen sz@r csak azért, hogy "városvezetőknek égjen a pofája és bármit hajlandóak legyenek megadni a munkavállalónak, csak helyreálljon a rend." Na de mindegy, hagyjuk is.
-
kolosanyi
veterán
Igen, csak ez elég tetű dolog. Ők megtehetik, hogy sztrájkolgatnak, mert végülis csak az egész várost bénítják meg, ráadásul pont ilyenkor. Próbáljanak meg sztrájkolni mondjuk a tanárok. Max nem lesz tanítás aznap az iskolában, a gyerekek otthon maradnak és ennyi. Továbbra is tartom, hogy ez bizony nagy g*ciség és marhára elítélem ezt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F/9700X +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-32GB DDR5! GAR/SZÁMLA/50 FÉLE HÁZ
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- 512 Gb-os NVME-k
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- RÉSZLETRE , Bankmentes , kamatmentes Asus Rog Zephyrus G16
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest