- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Asus Zenfone 8 - komplett kompakt
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Fenntartható, tartós kiegészítőket mutatott be a Fairphone
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
éppen ez a baj, hogy a hatásossága miatt ez nem biztosít reális tárgyalási alapot, ahogy az sem, ha a városigazgatás tagjainak családját fenyegetik/rabolják el. ez utóbbi ugye bűncselekmény. de hasonlóan remek megoldás a forgalomlassító demonstráció és a többi is, mert tökre nem azokat szivatja, akik tehetnek róla.
ráadásul ez a fajta demonstráció pont a kritikusan alulfizetett szakmákban nem opció. rendőr, orvos vagy mentős sztrájk esetén nézhetnének az emberek, csak az a helyzet, hogy jó érzéső ember nem demonstrál azzal, hogy másokat veszélyeztet.egyébként BP közlekedése nem lenne olyan rossz, az éjszakai járatok kifejezetten jók, de a nappaliaknál is inkább csak néhány peremkerületi vonallal van baj. illetve a járművek állapotával. ha 10 évesnél nem lenne régebbi jármű, akkor szerintem nem lenne igazán elégedetlenség. illetve a másik, hogy közlekedési mentalitásban nagyon el vagyunk otthon maradva sajnos. ez az egész koncepció, hogy menő bliccelni, meg fogócskát játszunk az ellenőrökkel egy vicc. komolyan én is a kőkorszakban éreztem magam, amikor Karácsonyra hazamentem. és ez mind utasokat, mint utaztatókat minősítve sajnos...
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Mini PC! I5 10600KF / RTX 3060 12GB/ 16GB DDR4 / 1TB SSD
- Samsung Galaxy S25 / 25 Ultra 5G 256GB - 512GB / - Bontatlan - 3 év gari
- Megkímélt állapot!! Samsung Galaxy S10+ 128 GB SM-G975F/DS - fekete
- Nagyon szép állapot!! Xiaomi Redmi 10 2022 64 GB - fehér
- BONTATLAN Steelseries termékek VERHETETLEN ÁRON!
- BESZÁMÍTÁS! HP 15S-FQ1045NH 15 FHD notebook - i5 1035G1 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN10
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3076, 100% Akkumulátor
- 6 és 12 GB-os Quadro RTX A2000 kártyák - garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest