Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz t-bali3 #28 üzenetére

enélkül is esélyes az elpártolás mondjuk. nézz rá a beharangozó cikkre, ott írják a srácok, hogy már idén is felmerült, hogy másik városban lesz, de jövőre szinte biztosan.

törölt tag

válasz Lenry #9 üzenetére

éppen ez a baj, hogy a hatásossága miatt ez nem biztosít reális tárgyalási alapot, ahogy az sem, ha a városigazgatás tagjainak családját fenyegetik/rabolják el. ez utóbbi ugye bűncselekmény. de hasonlóan remek megoldás a forgalomlassító demonstráció és a többi is, mert tökre nem azokat szivatja, akik tehetnek róla.
    ráadásul ez a fajta demonstráció pont a kritikusan alulfizetett szakmákban nem opció. rendőr, orvos vagy mentős sztrájk esetén nézhetnének az emberek, csak az a helyzet, hogy jó érzéső ember nem demonstrál azzal, hogy másokat veszélyeztet.

egyébként BP közlekedése nem lenne olyan rossz, az éjszakai járatok kifejezetten jók, de a nappaliaknál is inkább csak néhány peremkerületi vonallal van baj. illetve a járművek állapotával. ha 10 évesnél nem lenne régebbi jármű, akkor szerintem nem lenne igazán elégedetlenség. illetve a másik, hogy közlekedési mentalitásban nagyon el vagyunk otthon maradva sajnos. ez az egész koncepció, hogy menő bliccelni, meg fogócskát játszunk az ellenőrökkel egy vicc. komolyan én is a kőkorszakban éreztem magam, amikor Karácsonyra hazamentem. és ez mind utasokat, mint utaztatókat minősítve sajnos...

Új hozzászólás Aktív témák