- Apple Watch
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Netfone
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
kolosanyi
veterán
válasz
Neurotoxin #23 üzenetére
Na nekem pont az éjjeli közlekedéssel volt bajom. Éjjel kb masfél órát kavarogtam, mire eljutottam a szállodába, oda ahol nap közben minden fennakadás nélkül buszoztam el egy forgalmasabb csomópontra, ahonnan már átszállhattam a metróra. Nap közben tényleg nem volt semmi gond, de éjjel baromi sz@r volt. Vagy csak mi voltunk bénák akkor, nem tudom, hogy melyik volt, de idegesítő volt az tuti.
-
kolosanyi
veterán
Igen tudom. De akármennyire is hangsúlyozod ki még jobban, a véleményem változatlan marad: g*ciség. Mert igenis szemét dolog elérni azt, hogy egy egész városnak legyen sz@r csak azért, hogy "városvezetőknek égjen a pofája és bármit hajlandóak legyenek megadni a munkavállalónak, csak helyreálljon a rend." Na de mindegy, hagyjuk is.
-
kolosanyi
veterán
Igen, csak ez elég tetű dolog. Ők megtehetik, hogy sztrájkolgatnak, mert végülis csak az egész várost bénítják meg, ráadásul pont ilyenkor. Próbáljanak meg sztrájkolni mondjuk a tanárok. Max nem lesz tanítás aznap az iskolában, a gyerekek otthon maradnak és ennyi. Továbbra is tartom, hogy ez bizony nagy g*ciség és marhára elítélem ezt.
-
kolosanyi
veterán
Hát nemtom, szerintem Budapesten igenis jó a tömegközlekedés. (Voltál mostanában vidéken, nem nagyvárosban úgy, hogy tömegközlekedéssel kellett utaznod? Kaposváriként tudnék mesélni az ottani helyzetről...
) Emlékeim szerint a párizsi közlekedéstől nagyon nem voltam elhalva, sőt szerintem bizonyos dolgok szarabbul vannak ott megoldva. Pl éjszakai járatokkal egy csomót bolyongtam, mire visszataláltam anno a szállodába, mert össze-vissza volt csak, nem pont olyan, ami érintette volna azt. Nappal nem volt gond, de összehasonlítva az itthonival, szerintem egyáltalán nem olyan vészes a helyzet.
A cikkhez: ezeknél teljesen elmentek otthonról. Leégetik az egész várost, országot egy nemzetközi, nagy sajtóvisszhangot kapó rendezvényen. Ilyet nem is hallottam még, mekkora idiótának kell ehhez lenni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- 512 Gb-os NVME-k
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Pure Base 500DX fehér 650W
- Samsung Galaxy A06 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest