Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Netfone
- Akciófigyelő: A One listázta be a legolcsóbb hajlítható telefont
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Papírvékony a jövő a Samsungnál: íme, a Galaxy TriFold!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Mobil flották
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
éppen ez a baj, hogy a hatásossága miatt ez nem biztosít reális tárgyalási alapot, ahogy az sem, ha a városigazgatás tagjainak családját fenyegetik/rabolják el. ez utóbbi ugye bűncselekmény. de hasonlóan remek megoldás a forgalomlassító demonstráció és a többi is, mert tökre nem azokat szivatja, akik tehetnek róla.
ráadásul ez a fajta demonstráció pont a kritikusan alulfizetett szakmákban nem opció. rendőr, orvos vagy mentős sztrájk esetén nézhetnének az emberek, csak az a helyzet, hogy jó érzéső ember nem demonstrál azzal, hogy másokat veszélyeztet.egyébként BP közlekedése nem lenne olyan rossz, az éjszakai járatok kifejezetten jók, de a nappaliaknál is inkább csak néhány peremkerületi vonallal van baj. illetve a járművek állapotával. ha 10 évesnél nem lenne régebbi jármű, akkor szerintem nem lenne igazán elégedetlenség. illetve a másik, hogy közlekedési mentalitásban nagyon el vagyunk otthon maradva sajnos. ez az egész koncepció, hogy menő bliccelni, meg fogócskát játszunk az ellenőrökkel egy vicc. komolyan én is a kőkorszakban éreztem magam, amikor Karácsonyra hazamentem. és ez mind utasokat, mint utaztatókat minősítve sajnos...
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Whisky topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Windows 10
- Sorozatok
- Amazon Kindle
- Netfone
- Akciófigyelő: A One listázta be a legolcsóbb hajlítható telefont
- Xiaomi smart home / Xiaomi okos otthon
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Samsung UE50NU7022 125 cm / 50 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- Xbox One X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- PlayStation 5 SLIM DIGITAL 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- X1 Nano Gen2 13" 2K+ IPS i7-1280P 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Apple iPhone 14 Pro 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RX 590 8GB ZALMAN T4 Plus ADATA 600W
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 4GB I 320GB I 14" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi