Új hozzászólás Aktív témák
-
blaca83
őstag
Mindenképpen kipróbálom de a Single részétől várok nagyobb játékélményt.
A multi inkább árt ennek a játéknak szerintem, legalábbis az eddig bemutatott multis videók egyáltalán nem hozzák nekem a régebbi "Tomb Raider vonalat" valamint a fejlesztés megosztásával általában a single is megsínyli a kétirányú fejlesztést.
-
Vistaboy
veterán
válasz
tupacamaru #11 üzenetére
Javítva.
-
tupacamaru
veterán
aki szeretné megszerezni az összed eredményt
-
Jakesz
addikt
Egy CoD vagy BF típusú játéknál ez rendben van, de egy Tomb Raider-t vagy egy Dead Space-t csak a multi miatt megvenni enyhén szólva érdekes.
Egyébként nem vagyok oda a multis acsikért, mert sokszor nagyon nehezek, valamint egy ilyen csőcselék multis játékot néhány hónap után már alig fognak játszani, szóval bajos lesz a megszerzésük. Ráadásul ahogy elnézem a listát, nem aprózták el a darabszámukat. -
-
Kanczy
veterán
Eszméletlenül hangulatos a trailer. Ha sikerült egy élvezhető, és hosszú kampányt összehozni, akkor vétel lesz belőle
-
wolfman
veterán
De legalább nincsennek összekötve a single megszerezhető fegyverei a multival. Szóval nem az van hogy a multiban szerzett pontokat be lehet váltani a single játék plusz cuccaira, mint a Hitmanben, ami nem igazán tetszik ott sem!
-
[CsuCsu]
őstag
Engem csak ott érdekelnek az achik ahol jár is érte valami jó dolog. Pl. WoW-ban egész jópofák. De sima pontok valahogy sosem tudtak izgatni.
-
james001
veterán
És? Minden játéknál általában amiben van multi abban vannak multis trófeák/acsik is. Erről úgy beszélnek mint vmi újdonságról... De egyébként nem értem ezeket miért nem lehet külön rakni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Formula-1
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magisk
- Macska topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- LG V30 - vezércsel
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Kingston ValueRAM 4GB DDR3 1333MHz KVR1333D3N9
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest