- VoLTE/VoWiFi
- Azonnali mobilos kérdések órája
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Huawei Mate 20 Pro - a mindenit!
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
Új hozzászólás Aktív témák
-
J.Hetfield
aktív tag
Tiszta Metal Gear
-
duvi
nagyúr
Itt a hivatalos és teljes bemutató vidi:
Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands: Single Player Gameplay Walkthrough Video
A taktikai része egész jónak tűnik. A fegyverek részletessége, moddolhatósága nagyon király. Az autóvezetés és ennek fizikája egy rossz vicc. Összességében tetszett. -
wolfman
veterán
Hát, no, talán mondhatjuk hogy most meggyőzött ez a videó, bár nem volt minden a helyén, de egyelőre bíztató.
-
Dave567
addikt
A Far Cry 5 jöhetne, ezzel egyetértek.
Viszont marha jó kis játékot össze tudtak hozni azért az UBINÁL, Splinter Cell, ezek a Ghost Reconok, nekem még a Division is tetszik, sokkal taktikázósabb egy TPS mint egy Fps, és Fpsből marhára nem tudnak már játékot csinálni, tök gyatra mindegyik., sőt szánalmasan gyatra.
-
Dave567
addikt
Lehet benne taktikázni rendesen, haverom vette meg nekem karácsonyra meg magának is, játszottunk KB két missiont, azóta is áll, neki nagyon nem tettszett a játék, azaz inkább a grafikája, én végig vittem botokkal, úgy is élveztem.
Nem is értem mi ez a hiszti állandóan a grafika körül, aztán ha valaminek jó a grafikája, ott meg azért sírnak, hogy nem megy a gépükön.
-
NandorHUN
addikt
Na majd vajon milyen lesz a sok Downgrade után
-
-
-
myckey
veterán
-
Rodi 4.80
senior tag
Ubiék összehegesztik az eddigi címek sava-borsát, de akkor sem lesz GTA belőle, se MGS.
Plusz félek a gépzabáló verziótól, a gagyi grafikától, stb.De várom a játékot, hátha
-
Egész jónak tűnik ez, meglátjuk megjelenés után..
-
rdt89
addikt
Coop-os játék és a trailere alapján egész jó, jöhet.
-
XuChi
addikt
Ez a jàtèk egyre ocsmànyabb
Ez a grafika rettenetesen ronda!
Totàl elment a kedvem tőle, pedig eddig még tetszett is valamennyire
-
beef
őstag
Csak egyet érteni tudok. Ez nekem nem egy elvárt GR szint, ami nem baj, biztos jó kis lövölde így TPS-ben is, de nem igazán fogott meg. Mondjuk az előző részből és a Ghost Recon Online-ból is látható volt, hogy ezt az irányt fogják vinni. Kár. Sajnos nem vagyunk elkényeztetve ezen a területen.
-
duvi
nagyúr
Végre egy új Wildlands bemutató ami tetszett is! A játék bejelentése óta folyamatosan hullámzik a kiadott anyagok minősége. Induláskor egyből beleszerettem, aztán elkezdtek szállingózni a borzalmasabbnál borzalmasabb játékmenet videók. Ezelőtti videókon sok helyen tapasztalhattunk low poly, mosott textúrás látványelemeket. Remélhetőleg minimum ezt a látványvilágot kapjuk, bár ez is konzolos(?) bemutató volt. Ha szándékosan nem fogják vissza a grafikát a konzolos verzió miatt (lásd Division), akkor egész szép játékot kapunk. Most a játékmenet is tetszett. Kíváncsi vagyok, hogy a járműhasználaton sikerült-e valamennyit finomítaniuk, mert az csapnivaló volt!
-
LouiS22
veterán
Gold Edition előrendelve. Várós.
-
válasz
Bjørgersson #2 üzenetére
Izlések és pofonok, de jobban szeretem az FPS nézetet.
-
Én még emlékszem arra az időkre, amikor a Ghost Recon (sőt, a Tom Clancy) játékok FPS nézetesek voltak...
Bakker, hogy én milyen vén trotty vagyok...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Eladó ÚJ Intel Core i3 10105F bontatlan dobozos processzor 3 év garancia 27% áfa
- ÁRCSÖKKENTÉS TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest