- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Melyik napszakban merül majd le az iPhone 17 Air?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én csak ajánlottam a 8 GB-ot, nem szentírás. De legalább később nem lesz szűkös a méret. Meg olcsón sikerült vennem pár hónapja. Akkor meg miért ne?
Az előző asztali PC-m esetében is az volt az egyik hiba, hogy csak 2 GB RAM volt benne. Párszor megtelt. Elvoltam vele, de nem tudtam virtuális gépet futtatni, meg RAM Disk-et csinálni. Akinek nem használ ilyeneket, annak tényleg elég a 4 GB. Egyénenként változóak az igények. Nekem jól esik, hogy van ennyi a gépemben és ki tudok próbálni ilyeneket. Meg olcsón sikerült vennem.
-
Zotya84
őstag
Én most egy Intel D510MO-t használok kisgépnek egy Modecom FEEL 202-ben, bár egyelőre nem HTPC-nek, mert gépen TV-zem, de minden egyébre alkalmas. Alapvetően két kábel megy bele: táp, meg net. Minden egyebet megoldok távoli asztallal... (Bár rá van kötve a monitorra, meg van benne két 0,5-ös USB hosszabbító, csak hogyha a nagy gép szét van szedve, akkor ne kelljen a szekrény tetején levő géphez turkálni...)
-
-
Zotya84
őstag
Akkor látom nem csak nekem fordult meg a fejemben, bár nekem először 1 mPCIE + 1 mSATA páros jutott eszembe. Mert attól, hogy HTPC, lehetne gyors... Bár én jobb szeretem a kábeles megoldásokat, de azér' a SSD mellé lehessen betenni egy WLAN kártyát is. És ilyen memóriaárak mellett az sem zavarna, ha cserébe SODIMM-ek lennének rajta.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470m - i5-3GEN I 8GB I 480GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest