Hirdetés
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Icetee
aktív tag
Telefonos boltban dolgozok. Rengeteg S6, S6 EDGE telefont hoznak fóliázni, ami már elég szépen karcos. A legtöbben fel vannak háborodva, de a Samsung nem foglalkozik itthon ezzel. Elzavarják az ügyfelet, mert nem lehet bizonyítani, hogy sima zsebkarcok és nem estél neki valamivel
Elég bosszantó lehet. Én most egy S6 EDGE telefont használok, de egyből rátettem az üvegfóliát. Baromi ronda, de legalább végi a képernyőt -
TPeti
tag
Na gyerekek. Nekem 2 hete van egy sima s6. 2 hét alatt több karc van rajta, mint a 2,5 év alatt az LG L9-en, pedig azt is végig a zsebemben hordtam. Mindig úgy bántam az s6al, mint a hímestojással, de mégis. Ez felháborító, főleg, hogy gorilla 4el reklámozzák. Minden más zseniális rajta, de ez nagyon idegesítő, hogy mindig ez a karcolódás jut róla az eszembe. Ha megveszed, tokot és fóliát rá azonnal, még a vétel napján!!!
[ Szerkesztve ]
Serpent 750 Nitro TC, Serpent.com
-
válasz Depression #231 üzenetére
Vagy a lencse karcos amivel fotózták.
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi smart band 9 Pro Black [GPS Signal in 2-3 sec.], Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/102 kg.-- ∞ ]
-
-
dilajoska1
őstag
Esetleg kering több kép is a neten ezzel kapcsolatban vagy csak ez az egy? Nekem is fóliának tűnik. Az is furcsa hogy körbe helyezkednek el a karcok. Olyan mintha valami műszálas dologgal törölgették volna körbe körbe.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi Mi 10T Pro Lunar Silver 8/256Gb (GPU Adreno 650 - 925Mhz OC UV [original 587Mhz] + new Vulkan driver)
-
Snoxhill
csendes tag
Csak nekem tünt föl, hogy a mellékelt képen a készülék kijelzőjén fólia lehet? A home gomb jobb oldalán van egy légbuborék szerű dolog. Amúgy a home gombon nem nagyon van fókusz, de nekem úgy tünik az is erősen amortizált állapotban lehet.
A gyárakban és szervizekben a QA meghatározott fényerősségnél dolgozik (ami fénycső) és napi több ezer készülék megy át rajta. Sehol nem fogják így nézegetni a készüléket, nincs rá idejük, és makrózni sem fogják. Nem is tökölhetnek vele nagyon. A HTC, BB, DELL, HP, és Samsungnál is felületenként 2-3 másodpercet nézelődhetnek a QA dolgozók. És, mint kiderült csak így vakúval/makrózva látszanak a "karcok".[ Szerkesztve ]
100% survivor 24/7 MC szerver: http://lavstud.enjin.com/
-
Gondolom láttad az unboxing videót, körbe van fóliázva a telefon persze megsérülhet szállítás közben mondjuk ha elsüllyed vele a hajó.
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi smart band 9 Pro Black [GPS Signal in 2-3 sec.], Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/102 kg.-- ∞ ]
-
Zolik
senior tag
válasz balgab84 #214 üzenetére
Látszik hogy tényleg nem érted...
szerinted szállítás - csomagolás közben nem sérülhetett meg?? Ennek mi köze ahhoz hogy 1millió ft egy telefon vagy 10ezer? Ha egy ferrári megsérül szállításkor - mert ilyen ez az élet, bármi előfordulhat - akkor szar a ferrári és ennyi pénzért ne sérüljön meg? lol'' Árpád biztos jó munkásember..., vót valamikó ''
-
tick
aktív tag
Ez nekem még mindig nem tűnik karcnak. LINK
Everything that has a beginning... has an end
-
veterán
-
negyedes
addikt
válasz TheBikerider #219 üzenetére
ez a roman t mobil(most mar nalunk is van) szokezzuk le.
megkerestem az IMEI szamot a neten, allitolag tavaly oktoberben aktivaltak hong kongban.... , ja es amugy angol toltovel jott.
elkuldtem szepen a screenshoot es felhivtam oket , hogy hozzanak egy ujta, mert ez nem uj, kicsit kekeckedet a csavo, de hozott 4 nap alatt egy hivatalaos roman verziot.
Három dolog biztos az életben: az adó, a halál és az adatvesztés. - Baráth Gábor
-
-
veterán
-
balgab84
aktív tag
Szimbanak igaza van. Oda kell figyelni!
-
balgab84
aktív tag
Samsung kiadott mar valami hivatalos kozlemenyt a karcok miatt?
-
negyedes
addikt
t mobile.... nekem is egy ujracsomagolt i6ot akartak eladni ujkent... karcos kijelzo koszos hatlap es hianyzott belole 1 csavar!
Három dolog biztos az életben: az adó, a halál és az adatvesztés. - Baráth Gábor
-
balgab84
aktív tag
válasz TheBikerider #213 üzenetére
Értem írtad h kicsit karcos a kepernyo, nem baj majd kicserelik. Bagatell...
-
veterán
-
balgab84
aktív tag
válasz TheBikerider #211 üzenetére
Ez igaz,de akkor is egy felsokategorias telonal ne keljen mar cserelgetni, foleg egy ilyen hiba miatt, ami szabad szemmel is lathato.
-
veterán
válasz balgab84 #210 üzenetére
Figyu....az,hogy karcos a kijelző?Hagyjuk már...ha ilyen van,kicserélik...és addig cserélik még nem kapsz egy karcmentest.Gondolom én.És azt is gondolom,hogy nem az összes karcos.Meg azt is gondolom,hogy emberek dolgoznak ott.Miért ne hibázhatnának?
Akkor is egy piti dolog.
És ennek semmi köze ahhoz,hogy mennyibe kerül.30 ezres telefonnál is előfordulhat.
Ez nem egy technikai malőr,ez csak KARC.[ Szerkesztve ]
HARLEY-DAVIDSON
-
balgab84
aktív tag
válasz TheBikerider #209 üzenetére
Bagatell 280 ezerert? Lehet.
-
veterán
Lehet itt fikázni jobbra-balra...akkor is csecse kis cuccot tett le a Samsung.A két S6,és az Alpha szintén ott van a szeren.Ráadásul ez egy bagatell hiba.Csak ilyenkor egyeseknek jó érzés,hogy leszólhatja,mindegy mit csak mondjon valamit. 😀 érted...😀
Tiszta vicc... 😀HARLEY-DAVIDSON
-
Zolik
senior tag
nah látom a sok samu hater már hegyezi a cerkáját és örömében már ki is csapta párszor.
gratulálok nektek, legyen ez a legnagyobb boldogság az életetekben!
amúgy meg kicserélik, akkor meg? problem?'' Árpád biztos jó munkásember..., vót valamikó ''
-
Fejvadi
nagyúr
válasz zombinyul #187 üzenetére
Szeretem átnézni vásárlás előtt, nekem ne legyenek rajta karcok, illesztési hibák vagy netán el sem akar indulni. Ugyan annyit fizetek érte, mint egy hibátlanért, akkor olyat is kérek, magyarázat meg nem érdekel. A kocsit is megnézi az ember mielőtt megveszi, nem az, hogy fizess, aztán majd hozunk egyet a raktárból.
-
zombinyul
addikt
En is megleshettem a 735-ot a Telenornal mielott megvettem, pedig kozel se kerül annyiba mint egy S6 Edzs.
Mar emiatt is erdemesebb boltba venni.
Ez a karcossag meg eleg erdekes, hogy igy átment a rostán... Egy ennyire zászlóshajó, ennyire "ceget ujerosekapo" telefonnal ez egy nagy bullshit, bar az arányok engem is erdekelnenek.
Honor 90 12/512GB / Honor Magic Watch 2 / Samsung A13 3/32GB
-
Fejvadi
nagyúr
válasz tomboy0013 #184 üzenetére
Nekem eddig minden telefont kibontottak és be is kapcsoltak a T-nél. Meg se venném, ha nem így lenne.
-
törölt tag
-
legenda
válasz balgab84 #179 üzenetére
van, amit már nem lehet szó nélkül hagyni...
ebben a témában; link
s6 téma; link
(másra nem térek ki inkább...)
olvasd el az alapelveket; link, hátha (magadtól is) találsz olyan pontokat, amik alapján szabályt/szabályokat sértettél a ténykedéseddel.[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Cyberpunk
félisten
Az újabb "bandgate".
Hope was the right choice, and it always will be.
-
legenda
válasz Freiherr #170 üzenetére
a samsung esetén is van gyártói matrica a doboznak mind a két végén, a telekomnál vásárolt note 4-et is úgy kaptam a szolgáltatónál, hogy mind a két végén érintetlen volt, de anno az s4-nél is.
az s4-et például kibontotta nekem (kérésre) a t-s illetékes egy megtekintés erejéig - még a kifizetés előtt -, a note 4-et viszont bontatlanul elhoztam, de azt is megnézhettem volna, ha akarom, rá is rákérdezett a hölgy.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Wa2x_
veterán
Telekom.
..: Old Honda's never die - they just get faster :..
-
-
Egy módon védekezhetsz nem rendeled, boltból veszed, kibontatt,megkukkint ha rendben hazavisz.
-
munnergep
senior tag
válasz ForRedGlory #161 üzenetére
Hajlítható készülék + 1-2 karc = ?
"I like big fat men like you. When they fall they make more noise. And sometimes they don't get up."
-
blueMerle
veterán
válasz DiamondBack #157 üzenetére
Ez a csoportvezető feladata lett volna de általában ők rendszerint nem a quality check-eseket ellenőrizték. Ez ám nem akkora szám, egy műszakban 3-4 ezer db is elkészült, ez pár műszak eredménye
-
blueMerle
veterán
Egy magyarországi (már nem létező) mobilgyárban történt egy kisértetiesen hasonló eset, ha jól emlékszem valamelyik 6xxx -es Symbianos okostelefon volt érintett az ügyben, abból is úgy 10-15e darab(!!!). Szintén mindegyik érintett telefon kijelzőjén apró körkörös karcok voltak, és a hiba minden esetben csak bizonyos szériákat érintett bizonyos gyártási napokon... Kiderült hogy egy túlbuzgó hölgyike, aki a quality check(!!!) részlegen dolgozott otthonról (!!!!) hozott kis kendővel törölgette az általa ujjlenyomatosnak, koszosnak vélt kijelzőket. Persze csórikám jót akart, a baj az volt hogy a kendő amit ugye hoznia sem szabadott volna otthon volt használva portörlésre, így a benne ragadt nagyobb porszemcsék megtették a jótékony hatásukat (hol volt akkor még GG...) Aztán végül rájöttek, volt is cirkusz a csoportvezetővel
Tudnék még mesélni, milyen emberek dolgoztak ott a végső quality check-en (törött készülék? hát én azt nem vettem észre...), nincsenek illuzióm a Samsunggal és más gyártóval kapcsolatban sem
A fenti történet fikció, minden, a valósággal összekapcsolható személy vagy történés a véletlen műve
[ Szerkesztve ]
-
-
mazsi1911
aktív tag
Nekem semmi gondom nincs vele, csak hogy a sima S6 is meglásd ugyanennyire torekeny lesz és ebbol nem lesz lehozva semmi...
-
-
mazsi1911
aktív tag
Emlékeztek mennyi hír volt az iPhone 6 hajlása miatt? Kivancsian varom mikor hozza le a mobilarena hogy az uj galaxy jobban hajlik/törik. Lehozzák, ha van még egy kis objektivitásuk.
http://youtu.be/3Y7tPczbOec
-
Én arra tippelnék hogy a készülékek a gyártási folyamatban az első példányai voltak, és a minőségi rostán valahogy át csúsztak. Ezt későbbiekben orvosolták és szerintem nem lesz több gond ezekkel a készülékekkel. Csak kell egy kis hírverés, mint mindig.
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
balgab84
aktív tag
Ok
-
CoolMan
MODERÁTOR
Nyugalom uraim! balgab84: Arra kérlek, hogy változtass a stílusodon mert így nem lesz jó.
[ Szerkesztve ]
-
Cogwheel71
tag
válasz szilagyiv #13 üzenetére
Bármi,ami üvegből van, össze tud karcolódni, legyen az bármilyen edzett, gorilla,vagy spéci üveg. A lebegő porban lehet olyan parányi kvarchomok szemcse,ami a zafírüvegen kívül mindent megkarcol. Ami viszont nem üveg,hanem mesterségesen előállított kristályos anyag. Az viszont a gyártó sara,ha egy termék már a használatba vétel előtt sérül.
-
Ádám16
addikt
Első szériás csúcstelókat nem érdemes venni.
-
CoDWaW07
őstag
válasz WOT-H-A-C #14 üzenetére
hahaha
Szerintem amúgy ez is valami túlhypeolt dolog lesz, 1-2-3 embernél jelentkezett a többmillióból és annyi.
iPhone 6-nál is volt ez a balhé amikor megjelent hogy kb a semmitől megkarcolódik, ahhoz képest nekem és ismerőseimnek például hónapok óta karctalan a kijelző fólia nélkül[ Szerkesztve ]
●ASUS M5A97 EVO R2.0 ● AMD FX8320 ● 8 GB Corsair Vengeance 1600 Mhz ● MSI R9 280X 3GB ● Samsung 850 EVO 120 GB ● 1.5 TB ● Cooler Master Silent PRO 600W ● iPhone 6 Space Gray ● iPhone Xs 64GB Silver Galaxy Z Fold 4
-
Armahun
addikt
"ennyi pénzért"
A készülék árának jelentősebb része a divat, képmutatás és butaság adó.
Ez is mint a többi eladásra szánt elektronikai hulladék egy túlárazott filléres gagyi.
Vedd meg drágán, aztán egy fél év múlva úgyis kidobod, mert akkor megint a képedbe toljuk az újat...Ha szerinted egy tárgy lehet Ő, akkor te is az vagy. Jó étvágyat evés előtt illik kívánni. A már evő embert ezzel étkezésében megszakítani igen nagy illetlenség.
-
Fejvadi
nagyúr
válasz Sebestyen01 #90 üzenetére
-
judas13
addikt
Ennyi pénzért azért mindent nem lehet...
"Aki nem hoz döntést, az hatalmas döntést hoz."
-
janeszgol
félisten
Nem tudom mit aggódnak. A telefonok kb egy harmada az első fél évben úgy is el lesz törve, le lesz ejtve. Most ezen a pár karcon sírnak? (A pixelhiba gond jogos.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest