Több S6 edge tulajdonos karcos kijelzőre panaszkodik

Hirdetés

Az Samsung Galaxy S6 és S6 edge eddig nem bakizott, az MWC-s bemutató, az előrendelések és a tesztelői visszajelzések is egyöntetűen pozitívak. Most azonban olyan híreket lehet hallani, hogy nem hibátlan az S6 edge startja, néhány friss készüléktulajdonos ugyanis arra panaszkodik az XDA Developers fórumain, hogy kicsomagolás után apróbb karcokat lehet felfedezni az ívelt kijelzőn a fény fele fordítva, és pixelhibás eszköz is felbukkant az amerikai T-Mobile által kiszállított Galaxyk között.


[+]

A fenti szolgáltató előfizetői egyébként szerencsésnek mondhatják magukat, ugyanis a T-Mobile napokkal az április 10-ei hivatalos start előtt megkezdte az előrendelések teljesítését, ám nem mindenki boldog, lásd a fenti edge tulajdonosát. A T-Mobile egyébként kicseréli a hibás eszközöket, de akadt olyan, akinek a cserekészüléke sem volt tökéletes. Más tulajdonosok egyébként hibátlan kijelzőről számolnak be, és a nálunk járt S6 és S6 edge Gorilla Glass 4-es védőüvegjei is karcmentesek voltak, úgyhogy lehetséges, hogy az egyik szállítmány problémás - akárhogy is, a dolog semmiképpen nem megnyugtató. A következő hetek visszajelzései választ adnak majd arra, hogy a készülékek mekkora hányada érintett.

Előzmények

  • Samsung Galaxy S6 - a technológia sava-borsa

    A dél-koreai gyártó csúcsmodellje hardveresen szinte minden eddigi okostelefont felülmúl, elképesztően jó lett a kijelző és a kamera, ám az üzemidő sajnos nem túl hosszú.

  • Samsung Galaxy S6 edge - felívelés, gól

    Az S6 edge szemrevaló külseje senkit ne tévesszen meg: az ívelt kijelző alatt őserő dolgozik. A Samsung ezúttal tényleg mindent beleadott, de vajon az akkumulátor tudja-e tartani a lépést?

Hirdetés