- Küszöbön a One UI 8 béta program
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Akkus tok lehet a megoldás az extra vékony készülékek számára
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S24 FE - később
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr.Anonymus
addikt
a Sony telefonok jó része is két üveglap közte egy fém csíkkal körbe, mégis megoldották úgy hogy ne hasonlítson az almára...
a Samu másol, ezt csak az nem veszi észre aki szándékosan nem akarja...
az s6 olyan mint egy iphone5, iphone6 mix -
törölt tag
Magam részéről nem fikázom a Samsungot hiszen s2 óta ahogy írtam is fan vagyok(még), de az s6 nem mozgat meg a már emlegetett hiányosságok miatt. A külső sem fogott meg mert nem túl egyedi. Mindig ilyen árkategóriás telefont veszek az árakat már megszoktam de ahogy öregszem egyre inkább az árak mögé nézek, higy mit is kapok a pénzemért. Az s5-höz képest némi előny mellett bizony hátrányt is gazdagon. Vártam az s6-ot de csalódtam benne külsőleg és a beltartalom is hiányos számomra fontos dolgokban. Most alpházok, az legalább egy kis egyedi egyéniség, megérte az árát ha már ebben a mezőnyben ilyen pofátlanul magasak az árak nincs mit tenni.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Samsung idei csúcskészülékei átlépték a tízmilliós darabszámot, már mi a leszállításokat érinti. Ez viszont az elődmodelleknél rosszabb eredménynek számít.
- Tanuljunk angolul!
- Milyen légkondit a lakásba?
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már kevés lehet!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen processzort vegyek?
- Küszöbön a One UI 8 béta program
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hobby elektronika
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- További aktív témák...
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest