- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Nem nyílnak a Foldok?
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- 10-es szám és ismeretlen telefon a Google előzetesén
- Samsung SmartTag2 teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
törölt tag
Lehet, így kellett volna, de a gyakorlatban tőlem biztos nem kérdezték meg, és az utastársaimtól se. Se itthon, se a külföldi reptereken. Talán három alkalommal repültem abban az évben, nem egy nagy minta. De akkor is.
(#7) Cifu: Na, nekem meg egyszer maradt a táskában a laptop, és szóltak, hogy vegyem ki. Meg egyszer be is kellett kapcsolnom, hogy tényleg laptop-e.
-
törölt tag
A Note7-et miként ellenőrizték? Komolyan kérdezem, mert nem tudom. Csak a felhívásokat láttam kitéve, illetve talán be is mondták a gépen, hogy nem szabad felvinni? Már régen történt, és Note7-em se volt.
Itt még egy fokkal kacifántosabb, mert kívülről nem látszik, hogy javított-e, vagy sem. Mutassa be az ember a telefonján a szkennelt igazolást, majd vessék össze a sorozatszámokat?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest