Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mz.x523
tag
13 ezernél több iPhone játék??Még kimondani is sok.Ez tényleg szép szám.
-
atike
nagyúr
Remélhetőleg hamarosan meglesz a sajátom - mármint Iphone - és akkor kicsit lesz időm nézegetni ezeket. Tényleg nagyon nagy szám - így előzetesen érdekel belőle vagy 10...
-
Gyarapszik a cuccos, de gondolom irtó sok a gagyi is.
Nem baj fejlődjön csak, egyszer hátha megtetszik annyira az Applephone, hogy szerezzek egyet.
Ez a Doom Resurrection viszont vérgagyi lett.
Egy hogy nem elég para, kettő hogy elfosták az irányítást.
Legalábbis youtube videók alapján erre a következtetésre jutottam. -
Nunder
őstag
Megdöbbentő mekkora kereslet van ezekre a játékokra. És ha csak azt vesszük, hogy mondjuk ezek 50%-a normális, élvezhető játék még akkor is irdatlan nagy szám. Szerintem ez már magában rekord lenne.
-
plus44
veterán
Az örömteli, ezeket portolják át Android-ra is és akkor én már boldog leszek!
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Garanciális (2027.10.08) AMD 7700 processzor
- 0 perces RYZEN laptop, eredeti Win10! FullHD IPS / 12GB DDR4 / 1TB M.2 SSD! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- ASUS ROG STRIX 850W Gold Aura Edition RGB Moduláris Tápegység PCIE 5 ATX 3 2x 12VHPWR
- Corsair RM850i 850W Gold Moduláris Tápegység
- Corsair RM750X 750W Gold Moduláris Tápegység
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2192, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
- Dell Latitude 3340 Core i3-4005U CPU hibás laptop
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest