Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yany
addikt
Lol, azért jöttem be a fórumba, hogy pontosan ugyanezt kérdezzem.
Acer, Razer, Giga, MSI... sehol egyetlen egy Ryzen 4000. WTF? Ráadásul már napokkal ezelőtt bejelentették a Renoir-t, de a ph-n egy mondat sincs a debütről.https://www.amd.com/en/products/ryzen-processors-laptop
szerk.: SidCorky, a hír nem beszél arról, hogy az MSI egyfajta Intel-bejelentés okán mutatná be a portfoliót. A fenti kérdés így pláne megáll: AMD debütről önmagában sem esik szó, nemhogy notikról egy hasonló felsorolás. Nem kell a gyártóknak a Renoir? Az AMD egyik (ha nem A) legdrámaibb pillanatához érkeztünk, amikor mobil szegmensben szorongatja meg/győzi le a nagy kéket, ehhez képest méltatlan, amit látok. Tényleg nem értem. Nem azért, mert most AMD desktopom van, nem azért, mert bármi bajom lenne az Intellel, de valamni nem klappol nekem.
Új hozzászólás Aktív témák
- BONTATLAN ÚJ!!! Apple MacBook Air M2/16GB/256SSD/Fekete/Magyar
- ASUS ZenBook 14 OLED UM3402 - 14"2.8K OLED - Ryzen 7 7730U - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év garancia
- 16" MacBook Pro / M1 Pro - Silver / 512GB SSD / 16GB RAM
- Eladó Makulátlan 16" MacBook Pro M1 Pro 16/1TB (10/16) Dobozában, ajándék tokkal.
- DELL Latitude 5520 i7 GARANCIÁLIS
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3104
- Eladó karcmentes Xiaomi Redmi Pad SE 11 8/256GB / 12 hó jótállással
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest