- Yettel topik
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- One mobilszolgáltatások
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lomha 8V
addikt
Jogos, valóban az legidegesítőbb, hogy helyettem akarják eldönteni, hogy mire van szükségem. És esküdni mernék, hogy akármit mondok, mindig azt fogják gondolni, hogy csak az eszem játszom vele (egy Prestigio-val pfff
) meg megalomániás vagyok és valójában sosem használom ki, mert nem is lehet, mert csak és kész.
(#32) dabadab: Tény, hogy sok lett mostanában a nagy telefon, de azért aki akar, bőven talál kisebbet is.
-
Lomha 8V
addikt
Rohadt unalmas már! Én sem írom oda minden kisebb telefonos cikk alá, hogy "miért ilyen kis szar", meg "nem tölti ki rendesen a zsebem ez a fos" és "nem látom rajta a ku*va youtube videót, mert egy kis takony". Stb.
-
Lomha 8V
addikt
Állandóan ez a méret para... Nekem 6'-os van és szükségem van rá. És szükségem lenne a 6.4-re is. Neked nem? Akkor miért nem keresel olyan cikket, ami kisebb telefonról szól?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2028.01.04. Apple jótállás iSTYLE vásárlás!
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic 7 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged