Tíz másodperc alatt elfogyott a ZTE Nubia X6

Kínában megkezdődött a ZTE Nubia X6 forgalmazása, az első készlet pedig kevesebb, mint tíz másodperc alatt gazdára talált. Az erőszakos online marketing jól működik a távol-keleti országban, amit nem csak a ZTE, hanem a Xiaomi is előszeretettel használ ki, márciusban például százezer 161 dolláros Redmi Note eszközt értékesítettek nagyjából harmincnégy perc alatt. A mostani eredmény alapvetően szintén jól hangzik, ám nem közölték, hogy a készlet hány készüléket foglal magában, így némi spekulációba lehet kezdeni, hogy mégis mennyire csodálatraméltó a gyártó által közéttett információ. A Nubia X6 sikere egyébként nem véletlen, a phabletek közé sorolható masina az egyik legjobb ajánlat a kategóriájában, Snapdragon 801 lapkakészlet, 3 GB RAM, 16/32/64 GB-os belső tárhely, 13 megapixeles elő- és hátlapi kamera és 6,4 hüvelykes Full HD kijelző tartozik a repertoárba. A következő adag X6-ot május 27-én délelőttől lehet majd megvásárolni átszámolva 481 dolláros, azaz körülbelül 100 ezer forintos áron. A fémvázas okostelefon európai piacon való megjelenéséről egyelőre sajnos nem nyilatkozott a vállalat.

  • Kapcsolódó cégek:
  • ZTE

Előzmények

  • ZTE Blade Q Mini - kicsi huszár

    A kínaiak üdvöskéje az alsóbb szegmensben próbál irányt mutatni, nagyon jó sebesség, könnyed kezelhetőség, szép kijelző és 1 GB RAM jellemzi.

  • ZTE Blade V - négyhengeres energia

    A kínaiak véglegesítették a korábban nálunk járt terméküket, viszonylag nagy külső, négymagos hardver jellemzi, ráadásul az árcímke is vonzónak mondható.

  • ZTE Grand X2 In - duplán Intelligens

    A kínai gyártó rálépett az Intel gázpedáljára, és készülékébe egy kétmagos, nagyon gyors Atom processzort épített, ráadásul még a kijelző is kiválóra sikeredett.

  • ZTE Blade G - G lett és pont

    A kínai gyártó újdonsága a penge név ellenére nem annyira vékony már, viszont teljesen jól használható, gyors szoftver és kellemes ár jellemzi.

Hirdetés