- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- One mobilszolgáltatások
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
mekker
őstag
Lehet olyasmi volt, hogy kb. mindenki előrendelte és mondjuk a csingcsongcsung.xn meg pandakaki.com, stb. rendelt egyenként 10ezer készüléket és csak úgy kirakták az oldalra, hogy azért mégiscsak legyen mivel sajtóhírt csinálniuk, egyébként meg csak kiküldték nekik a visszaigazolásokat a 10 mp alatt.
-
azopi74
addikt
Ráadásul ilyen méret mellett az otthoni 3D is hirtelen értelmet nyerne, IMAX 3D élmény otthonra, nem hangzik rosszul. 55-65" között elég kaki a 3D élmény. Annál kisebb méreteket nem is említem, nem is értem, minek dobnak piacra 40-50"-es 3D tévéket, teljesen élvezhezetlen az egész.
-
azopi74
addikt
válasz
BazsiBazsi #64 üzenetére
Durva bizony, de akkor is kell
Szándékosan úgy rendeztem át a nappalit, hogy majd beférjen egy ilyesmi, ha lemegy az áruk emberi szintre. Akkor majd mehet a jelenlegi 65"-es kistévé a hálószóbába, vagy befogom monitornak
-
calocsay
tag
Én ezt nem tudom, hogyan kell érteni, de ennyi idő még arra se elég, hogy valakinek köszönjek, nemhogy kérek egy terméket, előveszem a bankkartyámat, oda adom, lehúzza, beütött a PIN kódot, aláírom és elcsattogok a helyszínről! Ha készpénzben fizetek, akkor se lehetséges ennyi idő alatt venni valamit, talán csak akkor ha az utcán van phablet automata, de még az se olvassa le a bankkártyát ennyi idő alatt. Nem tartom ezt az adatot hitelesnek sehogyse, még 1db-ra se, nemhogy egy x keszletre.
-
sagit
veterán
válasz
Carbonado11 #51 üzenetére
Kapaszkodni a buszon/metrón/vonaton stb...
-
Dr.FantastiK
őstag
''13 megapixeles elő- és hátlapi kamera és ''
? mi ? az elolapi is 13 ?
-
Freiherr
őstag
Most lehet,hogy én egy mutáns vagyok,de egy kézzel kezelem az 5.5-öt,szóval no para.
-
-
mekker
őstag
válasz
Donkeysaurus #3 üzenetére
Én azt mondom, hogy nálam a kényelmes készülék 6,32", a 6,35 még épphogy elmegy, de a 6,4" az már nem emberi!!! Az rohadtul nagy!
Szóval max. 6.35" -
pusszycat
nagyúr
válasz
Carbonado11 #51 üzenetére
Mégis,h tartod 2 kézzel a füledhez?
-
Carbonado11
tag
"Kicsi kézzel hogy kezelik?" Vászki!Az átlag homo sapiensnek 2(!) keze van!Egyikkel tartja,másikkal bazirgálja...Ki mondta,hogy egy telefont csak és kizárólag egy kézzel kell kezelni?Mire kell a másik kezed?Hokizgatsz? :-)
-
Csapoati
nagyúr
válasz
tothmaxy182 #11 üzenetére
A forrás szerint 9,8 másodperc volt (de tényleg)!
-
kkf
aktív tag
jó hát vennék én telónak 6,4"-est, de még a téli kabátomon sincs akkora zseb, hogy elférjen benne.
de már szóltam a kínai divattervezőknek, hogy fűzzék szorosabbra a kooperációt a mobil gyártókkal. -
Cyberpunk
félisten
válasz
xperiasigi #31 üzenetére
És? Meg kell mosolyogni max, aztán tovább lapozni. Már akkor így tettem, nem rágodok egy marketing maszlagon évek múlva is.
-
De lehet tudni hogy mekkora menyiségről is van szó? Mert így csak nagyzolás az egész.
-
Lomha 8V
addikt
Jogos, valóban az legidegesítőbb, hogy helyettem akarják eldönteni, hogy mire van szükségem. És esküdni mernék, hogy akármit mondok, mindig azt fogják gondolni, hogy csak az eszem játszom vele (egy Prestigio-val pfff
) meg megalomániás vagyok és valójában sosem használom ki, mert nem is lehet, mert csak és kész.
(#32) dabadab: Tény, hogy sok lett mostanában a nagy telefon, de azért aki akar, bőven talál kisebbet is.
-
halkow
őstag
7" os tablet helyet biztos jobb lehet....
-
Cyberpunk
félisten
válasz
xperiasigi #26 üzenetére
A többi gyártó szerint meg évente, vagy újabban félévente.
-
w333
félisten
válasz
xperiasigi #23 üzenetére
5" kijelzőben elég is lenne !
-
xperiasigi
őstag
Nagyon szép telefon lenne max 6"-en
ez a 6 fölött merre már tényleg beteges.vagyis nem az ha nem akarod úgy használni mint egy tefonokat hanem mint egy tabletret pl táskában tartod nem telefon alszom csak headsettel kétkezzel fogod..ez nem telefon de amúgy szep
-
nuke7
veterán
de a kis kínaiak hogy a fenébe kezelnek ekkora telefonokat...?! nekem már a 920 is kicsit túl nagy...
(pedig én 180cm felett vagyok)
-
Lomha 8V
addikt
Rohadt unalmas már! Én sem írom oda minden kisebb telefonos cikk alá, hogy "miért ilyen kis szar", meg "nem tölti ki rendesen a zsebem ez a fos" és "nem látom rajta a ku*va youtube videót, mert egy kis takony". Stb.
-
Igen, ez a Te véleményed.
Aki meg nem akar tablet-et venni, az vesz 5-6 közötti telefont, és ki van lőve a folyamatos hurcolgatás, két eszköz töltögetése...
Aki meg nem akar 15-17-es laptopot hurcolni, az vesz 12-14-es subnotit... Próbáltam, nem mindegy az az 1kg.
Szóval Neked értelmetlen, mert nem ezek a felhasználói szokásaid.
-
kkf
aktív tag
teló: 3,8-4,5"
tablet 10"
laptop 15-17"többi értelmetlen
-
Lomha 8V
addikt
Állandóan ez a méret para... Nekem 6'-os van és szükségem van rá. És szükségem lenne a 6.4-re is. Neked nem? Akkor miért nem keresel olyan cikket, ami kisebb telefonról szól?
-
tothmaxy182
őstag
Fuh, 10 másodperc? Nem lehet, hogy 11 volt az, csak kamuznak?
-
Cyberpunk
félisten
Mennyit?
-
A lényeg:
Reklámhadjárat olcsó árral, nagy készletekre lecsapnak a "nagykerek" webshopok.. Ezáltal az ZTE-nek fix "vevőköre" van.
Utána jönnek a webshopok, és adják haszonnal tovább.
-
kispecek
aktív tag
Pici kínai kézben vicces lehet egy ilyen.....
-
s4tch
veterán
Maradjon 4,5" körül a kijelző, és tartsák meg a fém házat, akkor számíthatnak rám is.
-
benjonino
tag
6.4" !!!!!?????
És nagy kereslet van iránta?
Nagyon tetszik nekem a Nokia 1520/1320-as telefon, de akárhányszor ráveszem magam, hogy megvegyem, előtte megtapizom, és annak a 6"-ja is olyan hatalmas, hogy elképzelni sem tudom, hogy hova kötözöm magamra, hogy ne zavarjon.
Ez meg még annál is nagyobb. Persze jó a nagy képernyő, de a telefon funkció, meg a hordozhatóság pont a kis méretért kiált.
-
Spancho
senior tag
A ONEPLUS ONE jobban megéri majd mint ez a ZTE nem ?
-
Steve1207
veterán
válasz
Donkeysaurus #3 üzenetére
Ez phablet, nem telefon.
-
Donkeysaurus
csendes tag
6,4"???? miéééért??? remélem az európai piacra szánt telefonok megálnak maximum 6"-nál!
-
Csapoati
nagyúr
Darabszám nélkül semmit sem ér a ZTE melldöngetése.
-
greenmeister
tag
Ennyiért nem egy rossz vétel. Pláne itthoni viszonylatban nem lenne rossz ennyiért.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- Path of Exile (ARPG)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Reklámblokkolók topikja
- Medence topik
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime A320M R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA TT 500W
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged