- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alx.Mercer
aktív tag
A könyvjelzőket nem probléma átmenteni, mert a Chrome is tud html-be exportálni könyvjelzőket a F.E.B.E. pedig html-ből (is) tud könyvjelzőket importálni a Firefoxba. A könyvjelzősávval esetleg lesz gont, mert nem biztos, hogy mindkét program ugyanúgy értelmezi ennek a helyét...
A gyakorlatban még nem próbáltam, de szerintem működni kéne.
-
Alx.Mercer
aktív tag
A kiegészítő neve: F.E.B.E
Könyvjelzőt, jelszavakat, kiegészítőket, témákat előzményeket stb tudsz vele importálni és exportálni. Kiválaszthatod, hogy mire van szükséged és máris kimenti a megadott helyre. Van benne időzített mentési lehetőség is, így automatizálható a dolog. Elvileg online elérés is van benne, de ezt nem használtam még...
De ha komplett mentést akarsz beállításokkal meg mindennel együtt, akkor a Firefox profilodat kell lementened...
A Firefox Sync-et nem használom, arról nem tudok véleményt mondani.
-
Zotya84
őstag
De ahhoz minek kell szinkronizálás? Sosem használtam, mégse volt ilyen gondom:
A profilt oda rakod, ahova akarod, csak a profiles.ini-ben kell átírni az elérési útját. És újratelepítés után megmutatni neki, hogy hol találja. És nem is kell semmit visszaállítani...
És a könyvjelzők, kiegészítők, jelszavak, aktív bejelentkezések, mind mind megmaradnak!
És ugyanez igaz a Thunderbirdre is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest