- iPhone topik
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Akciófigyelő: Árkedvezménnyel indít a Watch GT 6
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Meglepetés az iPhone Air hajlítópróbáján
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Aktív témák
-
Mr. Y
őstag
Teljes mértékben tisztában vagyok az android minden tulajdonságával.
Nem zaklatni vagy megsérteni akartalak, pusztán vannak tények, melyekről jobb, ha tudsz az androiddal kapcsolatban.
Mint írtam először is, persze, lehetséges. De a kritériumok megtartása nélkül nem nagyon.
Feltételezzük, valóban sikerült ez. Elment internettel 10.000 órát a gép és 1 percet nem pihent.
Láttam már rendszereket ennyi ideig menni, de nem is a rendszerrel van itt a legnagyobb gond.
A folyamatos, több, mint egy évig tartó használat a gépet hardveresen vágja haza.
Ezek már számítógépek!!! Ezt senki ne feledje! Határozottan egészségtelen ez rájuk nézve.Egyszóval, én a helyedben örülnék, mint majom a farkának. De nem azért, mert neked eddig elment, hanem mert eddig nem vágtad téglává vele!!! Ha egy igazán hozzáértő emberke (Mint pl Mr. Y) látja ezt a cikket, melyben te büszkén mutatod, mit produkál a géped, ő sem megdicsérni fog.
Gyakorlatilag azzal dicsekszel, hogy hogyan haladsz a géped tönkrevágásának irányába. Mint azok a dúsgazdag hülyegyerekek a YouTube-on...
Mégegyszer; Nem megsérteni akartalak, hanem felvilágosítani! Ha még használni szeretnéd sokáig azt a gépet, hagyd pihenni. Sem a processzornak, sem a RAM-nak/ROM-nak nem tesz ez jót! Gyakorlatilag a lelkét nyüstölöd. Persze, ő nem fogja kimutatni, hogy már a f@sza ki van, de ha nem csak felhasználó szinten lennél, értenéd a jeleit, amit biztos vagyok, hogy produkál, arra nézve, hogy nem ártana egy reset...
Aktív témák
- Predator Helios Neo 16 (PHN16-71) i9-13900HX / RTX 4060 / 16GB / 1TB / 16 165Hz Garancia 2027.09
- HP ELITEBOOK 845 G8 - AMD Ryzen 5400U/16GB/256SSD//VEGA/14.0" FHD Bang&Olufsen hang laptop
- Longines Hydroconquest L37824766 szürke, férfi 43mm eladó
- SAMSUNG (QE65QN90BAT) 165CM NEO Q-LED SMART! AKCIÓ!
- Eladó Commodore 64 Dobozos!
- GeForce RTX 2060 (OEM HP) Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3352
- Ipad Pro A1709 64GB és 256GB Retina 2K cellular
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 64GB DDR5 500GB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Seasonic 750W
- Vadiúj számlás SSD-k! Kèszleten több darab!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest