Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Törik-e a Pixel Pro, mint a tavalyi Fold?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Nincs megállás akkuméretben
Aktív témák
-
426os
őstag
Viszont jókat nevettem, amikor pedig mégis kommenteltem többnyire próbáltam követni a logikádat és megérteni azt. De be kellett látnom, hogy nem létező dolgot nem tudok követni, plusz azok az állítások, amiket felhoztál, nagyon messze állnak a valóságtól. Felületes mendemondákra alapozod az egész elképzelésedet az elektronikai eszközök működéséről és ahogy az ábra is mutatja, egyszerűen annyira nem vagy képben, hogy nem veszed észre mennyire nem.
Eléggé ingatag lábakon áll az Eltés előadásokra irányuló hivatkozásod is, meg a "nem emlékszem hol olvastam" indoklások is. Ezek számomra csak megerősítik azt, hogy igazából tényleg nem tudod miről beszélsz.
Plusz ahogy korábban is írták, ha te jössz egy állítással és mindenki más megkérdőjelezi azt, akkor nem a többségnek kell bizonyítani, hanem neked alátámasztani ész érvekkel, hivatkozásokkal és irodalommal azt, amiről beszélsz.
Plusz a hitelességed már akkor megkérdőjeleződött, amikor kijelentetted, hogy te jobban értesz az Androidhoz, mint a Google mérnökei. Ezen még mindig mosolygok. Ezt ki mondta? Vagy csak te gondolod? Nem akkor leszel egy témában expert, amikor te azt kijelented, hanem amikor a környezeted, illetve az adott témában szintén jártas emberek annak titulálnak (utóbbi nélkül nem ér).
Aktív témák
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Vezetékes FEJhallgatók
- Vizsgálat indult, a Meta chatbot gyerekekkel folytatott romantikus beszélgetést
- T Tablet 2 5G - megkopott magenta
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okos Otthon / Smart Home
- Elektromos autók - motorok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Törik-e a Pixel Pro, mint a tavalyi Fold?
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- ASUS ProArt GeForce RTX 4080 SUPER OC 16GB - Garancia 2027.10.03
- iPhone 15Pro 128 GB titánkék 92% akku
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2540M I 4GB I 250GB I DVDRW I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6410 - i5 I 4GB I 160GB I DVDRW I 14,1" WXGA I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME Z790M i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 TI 12GB Zalman Z1 Plus EVGA 850W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3310
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 8400F / 32GB DDR5 / RX 7800XT 16Gb / 1TB SSD!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest