Hirdetés

Aktív témák

• 426os

őstag

válasz Mr. Y #122 üzenetére

Viszont jókat nevettem, amikor pedig mégis kommenteltem többnyire próbáltam követni a logikádat és megérteni azt. De be kellett látnom, hogy nem létező dolgot nem tudok követni, plusz azok az állítások, amiket felhoztál, nagyon messze állnak a valóságtól. Felületes mendemondákra alapozod az egész elképzelésedet az elektronikai eszközök működéséről és ahogy az ábra is mutatja, egyszerűen annyira nem vagy képben, hogy nem veszed észre mennyire nem.
    Eléggé ingatag lábakon áll az Eltés előadásokra irányuló hivatkozásod is, meg a "nem emlékszem hol olvastam" indoklások is. Ezek számomra csak megerősítik azt, hogy igazából tényleg nem tudod miről beszélsz.
    Plusz ahogy korábban is írták, ha te jössz egy állítással és mindenki más megkérdőjelezi azt, akkor nem a többségnek kell bizonyítani, hanem neked alátámasztani ész érvekkel, hivatkozásokkal és irodalommal azt, amiről beszélsz.
    Plusz a hitelességed már akkor megkérdőjeleződött, amikor kijelentetted, hogy te jobban értesz az Androidhoz, mint a Google mérnökei. Ezen még mindig mosolygok. Ezt ki mondta? Vagy csak te gondolod? Nem akkor leszel egy témában expert, amikor te azt kijelented, hanem amikor a környezeted, illetve az adott témában szintén jártas emberek annak titulálnak (utóbbi nélkül nem ér).

Aktív témák