Új hozzászólás Aktív témák
-
Crystalheart
őstag
válasz
Thunderzolee #51 üzenetére
Nem én mondtam először
De hát ez van. Önmagában nem volna ez gond, csak az ellenpólus durván ennek a kontrasztja. Néhány tehetséget így kiemelnek - van nem is egy ilyen a volt középsulimban, és nem csak reál, de még a színművészet terén is, és még én is filmrendezőnek megyek (ugye, hogy szerény vagyok?
főleg, hogy az iskola nem is szakos...) -, de az átlagdiáksorsát volt oszttársam határozta meg elég találóan egy témabeli topikban. Nem is beszélve a körzeti gyűjtőiskolákról, ahol a legtöbben tanulnak mind közül, és ahol a sövény saját magát nyírja egészen tövig.
-
Crystalheart
őstag
válasz
concret_hp #48 üzenetére
Lehet, hogy a megoldás az, hogy a 2% jó része Magyarországon csoportosul.
Viccet félretéve, szerintem amióta a tanárok kedvelt szórakozása lett hasonlókat föladni középiskolában a sikerorientált iskolákban, csak megnőtt azoknak a száma, akiknek nem okozhat gondot. De meg amúgyis vicceltem, elitsuliba jártam, nekem itt szavam nincs
-
Crystalheart
őstag
válasz
concret_hp #42 üzenetére
Ööö, miért, ez nehéz?
(Vagy csak programozó vagyok?
)
-
Crystalheart
őstag
válasz
SystemRoot #10 üzenetére
Nem tudom, itt a Ph!-n vajon hány % nem tudná megoldani?
Mondjuk ismerek egy embert, akinek már az 1/2=0,5 is fejtörést okoz, szóval nem mindenkinek menne. (Húgom.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Autós topik
- Milyen NAS-t vegyek?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Tőzsde és gazdaság
- Gyúrósok ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Path of Exile (ARPG)
- alza vélemények - tapasztalatok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 3:i5 1250P(12mag),16GB,512GB,14"matt TOUCH,vil.HU bill,Lenovo gari 2026.6.25
- Amazfit Gtr 3 Pro okosóra dobozával újszerű állapotban
- i3-8100 + ASUS H310M alaplap + 8GB RAM egyben (félkonfig)
- Asztali PC , R5 5500 , RX 6700 XT , 32GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- Sony PlayStation 5 Fat 825 GB eredeti doboz, gyári kontroller
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 7800 XT 16GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest