- Yettel topik
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Új hozzászólás Aktív témák
-
zorzy4
addikt
válasz
alkatraz3000 #126 üzenetére
Én írtam, és 3 másik ismerősöm meg a samsungot. Most meg egy lumiával van érintőgond, szériahiba. Tehát ne jelent semmit.
Soil Creep Kegyetlenül bigott a hozz állásod. Egyszerűen nem az van ma már mint amit gondolsz. A nagy gyártók, egyre gyengébb minőséget produkálnak, a kinaiak meg jönnek fel. Szó szerint egy szinten vannak, csak az B brand márkáknál, jobb az ár érték arány.
-
zorzy4
addikt
válasz
Soil Creep #76 üzenetére
Úgy látszik te leragadtál levis, suny, magnók, reobak, adidoas ciők korszakánál. Ma már hogy kinai, nem jelent feltétlenül gagyit. Lás xiaomi, prestigio, iocean, dooge. És arról is lehetne ódákat zengeni, hogy samsung mekkora ipari hulladékokat gyárt.
-
zorzy4
addikt
Az akkutémához én is hozzászólnék. Két ilyen telefon is volt nálam. Jó kis készülék lett volna, ha....... Hát igen az akku nagyon gyenge. Mobilnet nélkül is alig bírja. Illet volna legalább 2200as akku bele. Az már nem is említem, hogy a led a hátulján minkét készüléken elég rapszodikusan működött, de inkább nem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest