- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Soil Creep #127 üzenetére
Te menj màr innen. Valassz valamit hasznald, keresd meg az erdeklodesi korodnek megfelelo topicot, vagy ez az?
Cserélj szàmot alkatraz3000-el, beszeljetek ki magatokat, de ne itt!
Eleg volt az okoskodo megjegyzeseitekbol!
Egyikotok se fogott kinai telefont, megis beleugattok a forumba! Bocs a kifejezesert, de rendesen elege vN a normalis forumozoknak az ilyen leragott csont trollokbol!
Direkt kell hulyesegeket irni, vagy szandekosan trollkodsz es flame-keltesz?
-
válasz
alkatraz3000 #116 üzenetére
Beírtad magad a történelemkönyvekbe
Érvelésből hatos!
Sok hülyeség született tegnap este óta...
Én meg Lancast meg Adidas helyett Tisza Cipőt veszek na bumm... Nem azért mert na nekem az van, hanem mert a többit lerongyoltam fél év alatt, Budmilt 2 hónap alatt.. ez meg több mint 1 éves..
-
válasz
Soil Creep #76 üzenetére
Az a baj, hogy beszélsz kínai telefonokról, pedig megragadtál a CECT szintjén, megrögzött baromságokkal futtatni a topicot
Leírtam privátban is a véleményem erről. Ha nincs mögöttes tartalma az információidnak, nem kell itt vágni a hozzászólásokat bevágni gyűjtögetés gyanánt...
Főképp nem az ilyen mélyenszántókat.. Amikor nekiállsz a kínai telefonok lekacatozásának...
Ja és a véleményemhez tartom magam, személyeskedés nem volt benne, amit meg magadra veszel, nos annak lehet van valóságalapja.. Tudjuk nem, akinek nem inge...
Csak piszkosul utálom, ha valaki ilyen fenemód tájékozottan jön ide okoskodni....
Köszi, kíméljük egymás idegrendszerét, és lehetőség szerint tartózkodj a hasonló megnyilvánulásoktól.
És mint privátban is ajánlottam, hogy a fórumozásnak is vannak határai, táncolsz rajta... Persze ha építő és konstruktív észrevételeid vannak, nyugodtan keress rá bármelyik kínai gyártót, és szívesen látnak az ilyen építő dolgaiddal együtt.. Ha tudsz nekik, adj hasznos tanácsokat, mi el vagyunk vele látva rendesen!Ajánlom a Google-t, rengeteg hasznos információt tartogat még.
-
-
-
Marmint mire tippeljek?
Ezt nekem akartad irni?
/Lenovo A806-rol irtam, ha erre voltál kíváncsi /@helixP: nem is ertem mit hisztiznek az aksin, ha nem is tudjak a SoC igenyeit. Kellemes fogyasztas, es uzemido se megy a levesbe.
Van on/off idozites, cpu teljesitmeny allithato. Ezzel es egy jo beallitassal 1nap boven megvan
-
válasz
alkatraz3000 #50 üzenetére
Mondjuk nem tudom, felhasznaloi szokashoz veszek telefont.
1napot ez is hozza. Ja le lehet meriteni gyorsan is. Ki mire hasznalja. Akit erdekel van aktiv topicja, tippek trukkok
-
-
válasz
alkatraz3000 #41 üzenetére
Unnepronto leszek. A THL-t es az "AKAI"-t amelynek semmi koze a ceghez ne emlitsd egy lapon...
Van egy kis kulonbseg... Kinai "vacak" es vacak kozt is...
-
-
Megkozelithetetlentol szerintem messze van.
Egyeztess, van mar posta is a vilagon. Meg futar.
Nincsen lehetetlen, csak tehetetlen..
Bocs , de a Nokia nagyobb van,volt mint a WayteQ, szerintem ezt jozan paraszti esszel is fel lehez fogni.
Nem kifogast kene keresni.. Amugy videki vagyok. De a Gubacsi ut 6.-ot meg en is megtalalom...
-
-
-
-
válasz
Soil Creep #6 üzenetére
Teged megint visszaengedtek?
Pár percre?
Bejossz Mindig uj reggel, Kitolsz egy ilyen magvas gondolatot... Keress masik forumot... Azt se tudod mit beszelsz...
-
Volt nalam a kisteso, es ez is.
Ar-ertek aranyban szerintem jo cucc, csak mivel egy kaptafa a T6 szeria, igy orokolte az aksit is.
THL 4000 aksiban jobb , SOC-ban gyengebb, es kezesebb meret / nekem mondjuk 5-5,5 az idealis
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Formula-1
- Vezetékes FEJhallgatók
- AliExpress tapasztalatok
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Humanoid robotokat visz az AI-szervergyárba az NVIDIA és a Foxconn
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3291 Ft / hó áron!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged