- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Motorola G86 - majdnem Edge
- One mobilszolgáltatások
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
methandi
tag
megoldottam 1.5 ora alatt...újra raktam a gamet, save-ket lementettem..(doc&set), miután fent van tisztán NEM SZABAD AZ UPDATET TELEPÍTENI ugyanis az 1.30xxxx nem jó...ha felrakod nem tudsz menteni, kilépni...na de...miután visszaraktam a tiszta game-ba a save-ket...nem indult a game...mert h incompatible...stb...mivel egyszer sikerült elmenteni az 1.3al...így arra a verzio számra irta át...kezdetem egy új játékot, mentettem egyet...kilép...utána az ott kreált version.cfg fájt másol...és felülírtam a lementett mentés version.cfg fájlát. utána az egészet átmásoltam a játék save könyvtárába és láss csodát...elindul fut, lehet menteni és kilépni....remélem segít a bnőjük által baszogatott uraknak
-
methandi
tag
pls vki help me! bnőm lerágja a fülem, mert szar ez a fos...megvettem felraktam ment szépen...erre beszart...nem lehet menteni, nem müxik a quit gomb...szal kb értelmetlen gamelni save nélkül...neten csomó ember szenved ebbe amint láttam..a poén h egyik sem oldotta meg...vki?:S
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Parfüm topik
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Mikrotik routerek
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Motoros topic
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G9 - Ryzen 5 6650U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest