Új hozzászólás Aktív témák
-
tibaimp
nagyúr
válasz
Találtgyerek #7 üzenetére
Kösz
.
Tipikus nem "mai" ház: ronda, könnyen szerelhető, óriási air-flow, nem üvegkalitka, sok 3,5 colos hely a sok HDD-nek, viszont külön nincs 2,5 colos hely (bár máshogy megoldottam), illetve nincs porvédő (ez gáz). -
jeni
félisten
1 évvel ezelőtt pont ilyet vettem
-
tibaimp
nagyúr
válasz
Találtgyerek #4 üzenetére
Végül egy hasonló CM HAF932-est vettem vagy 15 éve, azóta is ez van! Majd a gyári ventiket kell lassan kicserélnem.
-
M@cika
őstag
Bejövős. Bár én csakis funkcionalitásra gyúrok, meg a zárt házban úgysem látszik. (üvegkalitkák és RGB karácsonyfák nem az én műfajom)
-
tibaimp
nagyúr
Egyetértek! Nekem annó volt egy ilyen beütésem, hogy full fekete-fehér gépet akartam összeépíteni, de úgy, hogy a NYÁK is fehér lett volna, a CPU-hűtő meg fekete. Ez a ház volt kinézve rá [link] , de végül nem lett belőle semmi, mert másra kellett akkor a pénz.
Ez a RAM pont jó lett volna (na persze akkoriban nem volt még DDR4)
-
nagyon jól néz ki
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest