- Android szakmai topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tengri
senior tag
válasz
Bjørgersson #47 üzenetére
De nem ám. Ezidáig maximum 1500-ig pörgött fel a fordulatszáma de az sem "normál használat" mellett fordult elő (kell az FPS a gyerekeknek
).
Ohh most jut eszembe, hogy ment feljebb is. Számomra újdonság volt, hogy a gép bekapcsolásakor egy rövid ideig az összes ventilátort teljes fordulatszámra felpörgeti a ryzen. Ez az első AMD-s gépem, nekem az Intelnél nem volt ilyen. -
Ixion77
addikt
válasz
Bjørgersson #39 üzenetére
Nekem Antec hangszigetelt nagytoronyban volt a gépem, de mindig zavart a zaja. Egész addig, míg egyszer ki nem szereltem belőle a gépet, leraktam a szomszéd asztalra, bekapcsoltam, és azt hittem hogy nem kapcsolt be. Csend lett. Akkor jöttem rá hogy mennyire sokat számít a szellőzés a hang szempontjából, főleg hosszabb idejű terhelés esetén. Csak a háznélküliség nem túl praktikus megoldás. Ezért mostanában a mesh házak felé kacsingatok, de még nincs első kézből tapasztalatom velük.
-
Tengri
senior tag
válasz
Bjørgersson #39 üzenetére
"Nyilván ha valaki egy 9900K-t és egy 2080 Ti-t szeretne léggel hűteni, akkor nem hangszigetelt házba kell őket raknia és ott már az is tök mindegy lenne, hogy az asztalban vagy az asztalon van a ház, mert sehogy sem kapnának elég levegőt. De amíg kisebb fogyasztású hardverekről van szó, addig nyugodtan választhatóak a hangszigetelt házak."
Én meg erre vagyok az ellenpélda. Egy 3900X és egy 2080 Ti megy egy R4-ben Noctua NH-D15 Chromax procihűtővel és 3 db NF-A14 industrialPPC-2000 PWM ventivel. 63 fok körül tartja a VGA és a procit. Nyáron meg a légkondi miatt nem kell félnem hogy megfőzöm a hardvereket. Nekem nem gáz hogy csendesházban van az "erőmű".
-
Ixion77
addikt
válasz
Bjørgersson #37 üzenetére
Általánosságban ha valami jobban szellőzik, akkor kevésbé kell forognia a ventiknek, ergo csöndesebb. Hiába van hangszigetelés a lemezeken ha közben a rendszer fulladozik, ezért a ventik magas fordulaton pörögnek.
A hangszigetelt házak esetében a hangerő nem változik lényegesen. Ami inkább változik, az a hangszín: csökken a magasabb frekvenciás hangok aránya, amelyekre érzékenyebbek vagyunk. Ugyanakkor az jól csökken bármilyen akadálytól is. Ezért pl. ha az asztal alatt van a gép, akkor előnyösebb egy jól szellőző, míg ha közvetlen mellettünk az asztalon, akkor jobb lehet egy hangszigetelt. -
törölt tag
válasz
Bjørgersson #21 üzenetére
Kép alapján már érthető a HDD-k hűtési megoldása, de ezt mintha a tesztben is emlitették volna, csak képek hiányában ezt igy nehezebb kitalálni.
Biztosan takarólemez nélkül és plusz ventivel érdemes használni, és akkor a HDD-k hőmérséklete sem jelenthet gondot a későbbiekben.
-
törölt tag
válasz
Bjørgersson #19 üzenetére
Nálam az előlapi venti @800 rpm fordulaton 32fokon tartja a HDD-k hőmérsékletét. 35fok szintén jó érték, de itt a tesztben nem sok hely maradt volna a hatékonyabb HDD hűtésre.
-
arn
félisten
válasz
Bjørgersson #6 üzenetére
A letisztult, es egyszeru, jo aranyu dolgoknak is ezer arca van, nem egyfele, amit ezek nyomatnak. 2008ban pont igy nezett ki a hazuk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 8700G Processzor!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest