- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Google Pixel topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bocha
HÁZIGAZDA
Nem veszem kötekedésnek, csak nem értem..
Tehát: az Opera Mini _nem_ Pocket PC-s böngésző. Az, hogy sok WM 5.0 alapú gépre előre van telepítve egy java futtatására alkalmas program, nem jelenti azt, hogy mindegyiken van. Ettől függetlenül az is tény, hogy az ingyenes J9 segítségével bármelyik PPC tud futtatni java programokat, de ettől még az Opera Mini nem lesz a szó szoros értelmébe vett PPC-s program. Ezért nem írtam róla.
Természetesen tisztában vagyok vele, hogy a cikkben nem a Mini-ről írtam, ráadásul erre szerintem nem is utal semmi. A Mini-t egyedül az Opera Mobile oldalán lévő bevezetőben említem, a szerepe pedig csak annyi, hogy megmutatja, hogy az Opera-nak a Mobile fejlesztése előtt is volt tapasztalata a mobil eszközökre írt böngészők terén.
A Mini egyébként nem a legnépszerűbb böngésző Pocket PC-re, de szerintem még a TOP3-ban sincs benne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Cicomától mentes Palit GeForce RTX 5060 a kevésbé tágas gépházak gazdáinak
- Októberben hozza PC-s kézikonzoljait a Microsoft
- OLED TV topic
- Gaming notebook topik
- Nők, nőügyek (18+)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- sziku69: Szólánc.
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest